dan-odluke,-toplicanin-bez-pecaranina-ide-u-resavicu

Današnje utakmica 26. kola Zone „Zapad“, biće prava poslastica za ljubitelje fudbala, a svakako je najvažnija u dosadašnjem

delu prvenstva za domaći „Rembas“ iz Resavice i OFK „Topličanin“, pa će pobednik ovog duela biti jednom nogom već u Srpsku ligu od naredne sezone.Utakmica se igra od 16:30 a nezavisna televizija iz Prokuplja „Toplica“ (TV027) će večeras u odloženom snimku emitovati čitav tok utakmice na području opštine Kuršumlija i Brus. Prokupčani koji žele da pogledaju snimak, moći će to da urade na YouTube kanalu.

U „nelektrisanoj“ atmosveri zbog nekih nefudblskih stvari koje su se dešavale i dešavaju se, Prokupčani će imati i 2 autobusa podrške vernih navijača, ali je nejasno ko će ekipu voditi sa klupe jer  će na ovoj utakmici trener Bojan Pećaranin izostati iz privatnih razloga.

Obe ekipe i „Rembas“ i „Topličanin“ imaju isti broj bodova, po 61, pa će 4 kola pre kraja prvenstva nakon ovog susreta, pobednik sa velikom verovatnoćom obezbediti prvo mesto.

Topličanin je u nešto boljoj situaciji, jer im odgovara i nerešen rezultat, dok domaćini moraju da jure pobedu u koliko žele da nastave trku za viši rang.

Igrači iz Prokuplja, put Rembasa polaze uvereni da mogu do povoljnog rezultata, a kako saznajemo svi igrači su spremni, pa će kompletnom


sastavu pokušati da stignu do bodova.

Iz prikrajka, na trećem mestu čeka svoju šansu da se domogne titule do kraja prvenstva čeka Kosanica iz Kuršumlije koja će danas na svom terenu ugostiti Bošnjane, dok Jastrebac iz Blaca igra kao gost sa Župom, a Žitorađa gostuje „Levaču“ iz  Rekovca.

Ljubitelji fudbala koji prate portal „Toplica027“ tokom popodneva biće informisani kako da večeras pogledaju snimak ove važne utakmice za Prokupčane na YouTube kanalu.