danas-cemo-vas-10-obradovati-ovim-predivnim-ljubavnim-romanom,-a-samo-vas-jedan-korak-deli-od-toga:-ovo-je-sve-sto-treba-da-uradite!

27.08.2019. 20:10

U okviru akcije #ZenaTeVoli i danas smo pripremili lepe i korisne poklone, a ovog puta obradovaćemo čak 10 čitalaa, i to divnim ljubavnim romanom „Moja francuska porodica“.

Roman „Moja francuska porodica“ Foto: Promo

Pravila su jednostavna – potrebno je da se registrujete na našoj veoma zanimljivoj platformi za komentare , a potom nam ispod ovog teksta odgovorite na pitanje : „Kako glasi najpoznatiji francuski pozdrav širom sveta“? (mala pomoć: odgovor se krije u narednim redovima).

Desetoro vas koji tačno odgovore na ovo pitanje nagradićemo pomenutom knjigom, a dobitnike ćemo izabrati nasumično putem sajta random.org.

Roman „Moja francuska porodica“Foto: Promo

Roman „Moja francuska porodica“ je iskrena, topla, duhovita i dirljiva priča o tome sa čime sve moraš da se izboriš kad se usudiš da ostvariš svoje snove.

Recite bonjour jednom potpuno novom načinu života!

Uzmite udovca Francuza, njegovo dvoje dece i dodajte gradsku devojku iz Čikaga u gradić na jugozapadu Francuske. Snažno protresite… i voilà: dobili smo mešanu frankoameričku porodicu čijim će se članovima život drastično promeniti.

Lebdeći na oblaku mladenačkog blaženstva, Samanta nije mogla da sačeka da se preseli u Francusku i započne život sa svojim novim mužem, Žan-Likom, i njegovom decom. Međutim, skoro od trenutka kad je avion dodirnuo zemlju, Samanta shvata da će u njenom novom domu biti mnogo toga na šta nije računala, uključujući mačke pune buva, osorne tinejdžere i jezičke barijere. U borbi i nastojanjima da se oseća kao kod kuće, i pitajući se kada će već jednom početi njena francuska bajka, Samanta nije sigurna da li zaista ima ono što je potrebno da bi uspela u la belle Francuskoj.

Ali kad ti se u životu pruži druga šansa za ljubav, odustajanje nije opcija. Moja francuska porodica je topla i urnebesno zabavna priča o sukobu kultura i smešnim nesporazumima koji na kraju ipak usrećuju porodicu.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.