danas-imamo-fantasticne-poklone-za-cak-50-vas!-sve-sto-treba-jeste-da-budete-brzi!

22.08.2019. 20:04

U okviru akcije #ZenaTeVoli danas smo ponovo pripremili lepe poklone za vas, a radujemo se što možemo da vam pružimo jednistvenu priliku da pogledate američku seriju snimanu u Srbiji “Predstraža” (The Outpost).

Pripremili smo odlične poklone za vas! Foto: Promo

Imate jedinstvenu priliku da pogledate američki seriju snimanu u Srbiji, Predstraža – The Outpost,  i to premijeru 3. epizode u kojoj se uvodi lik Sane koju tumači Jelena Gavrilović. Specijalna projekcija održaće se u ponedeljak 26. avgusta u Cineplexxu Ušće u 19h, uz prisustvo Jelene Gavrilović i jednog dela domaće ekipe koja je radila na seriji.  Projekcija će biti na engleskom jeziku.

Jelena Gavrilović pojavljuje se u 3. epizodi Foto: Promo

Ako želite da dobijete ulaznice za ovaj poseban događaj, ostavite komentar i napišite koja sezona serije The Outpost je snimljena u Srbiji. 50 najbržih sa tačnim odgovorima dobijaju po 2 karte!  

Karte će dobiti 50 najbržih Foto: Promo

Najnovija sezona je kompletno snimana i montirana u Srbiji, korišćene su brojne lokacije Beograda i okoline, ambijent tvrđave Kalemegdan kao i kompleksan studijski set. Džesika Grin vraća se kao Talon, jedina preživela iz rase “Crne krvi.” Ona mora da nastavi sa ovladavanjem misterioznim super moćima koje poseduje, kako bi spasila sebe i završila svoje epsko putovanje da spase svet.

Najnovija sezona je kompletno snimana i montirana u SrbijiFoto: Promo

Druga sezona serije Predstraža premijerno se emituje u 2019. godini ne samo u Srbiji, već i, između ostalih, u SAD-u, Hrvatskoj, Sloveniji, Poljskoj, Velikoj Britaniji, Africi, Nemačkoj. Kreatori serije i izvršni producenti su Kinan Grifin i Džejson Faler, uz izvršne producente tvorce serijala Zvezdana kapija, Dina Devlina i Džonatana Glasnera. Ne propustite najnoviju sezonu serije Predstraža premijerno u 21:00, svakog četvrtka samo na kanalu SCI FI.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.