danas-je-sinonim-seksepila-a-njena-zadnjica-napada-nas-sa-svih-strana-ali-pre-samo-10-godina-izgledala-je-ovako-bukvalno-je-niko-ne-prepoznaje-znate-li-ko-je

29.03.2019. 22:14

Emili Ratajkovski jedna je od najpopularnijih modela današnjice i dama koja se proslavila svojim bujnim poprsjem, istančnim osećajem za stil i neretko golišavim izdanjima sve je traženija i traženija, a kozmetički i modni brendovi utrkuju se u nameri da je angažuju kao zaštitno lice.

Emili Ratajkovski 2009. godine Foto: youtube

Emili ima zavidnu popularnost i na Instagramu, gde je prati više od 22 miliona ljudi, a njene fotografije su među najzapaženijima na Internetu… Svakako da slavu duguje i provokativnim fotografijama na kojima najčešće ističe svoje grudi, ali i tanak struk, te savršeno oblikovanu zadnjicu, a zanimljivo je da je sve na njoj potpuno prirodno – bar kada je reč o oblinama.

No, ako pogledamo njeno lice nekada i sada, nemoguće je ne primetiti određene promene, a da li je odrastanje učinilo svoje, dobra šminka, fotošop ili je ipak plastični hirug umešao prste – samo ona sa sigurnošću zna.

Manekenka do sada nije priznala nijedan estetski zahvat na sebi, ali su polemike o istim nastale kada su objavljenje njene stare fotografije iz popularne tinejdžerske serije „iCarly“ gde se pojavila u nekoliko epizoda tokom 2009. godine.

Upravo su te fotografije, ali i one iz njenog godišnjaka u srednjoj školi, bile osnov za pretpostavke da je promenila oblik brade, smanjivala nos, korigovala jagodice i stavila filere u usne. Bilo kako bilo, za ovakve tvrdnje nema dokaza, ali su promene svakako očigledne; s tim što naravno, treba uzeti i obzir činjenicu da je Emili tada imala svega 17 godina.

Podsetimo, njen uspon i proboj na svetsko tržište počeo je 2012. godine kada se obnažila u spotu za pesmu „Love Somebody“ benda Maroon 5, da bi se u narednim godinama pozicionirala visoko na listi najseksepilnijih žena na svetu.