danas-megan-i-hari-obelezavaju-prvu-godisnjicu-braka,-a-svetu-su-uputili-ove-divne-reci-i-pokazali-jos-nevidjene-intimne-fotografije-sa-vencanja!

19.05.2019. 13:05

Megan Markl i princ Hari podelili su intimne, do sada nikada viđene, fotografije koje su nastale na dan njihovog venčanja, a ovim činom obeležili su svoju prvu godišnjicu braka.

Megan Markl i princ Hari Foto: Profimedia

Par je na svom zvaničnom Instagram profilom objavio kompilaciju veoma lepih fotografija, a snimak prati pesma „This Little Light of Mine“ za koju su naznačili da su je izabrali iz ličnih razloga.

„Hvala vam na ljubavi i podršci koju dobijamo od svih vas širom sveta. Svako od vas učinio je ovaj dan još veličanstvenijim. „, poručili su oni pratiocima i fanovima.

Snimak je postavljen danas ujutro, ali već broji preko milion pregleda, te na stotine hiljade lajkova i komentara. I zvanični Tviter nalog britanske kraljevske porodici čestitao je Hariju i Megan ovaj simboličan datum.

„Želimo vojvodi i vojvotkinji od Saseksa srećnu godišnjicu braka. Danas je godinu dana od dana kada su razmenili zavete u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor“, piše na ovoj društvenoj mreži.

Podsetimo, par se zakleo na večnu ljubav 19. maja 2018. godine, a ovo venčanje proglašeno je za „venčanje godine“, a to je i zaista i bilo – britanska elita i članovi plemstva pomešali su se sa holivudskom zvanicama, pa nije ni čudo što je ovaj događaj zainteresovao čitavu planetu.

Inače, Megan i Hari su 6. maja postali roditelji svog prvog deteta – sinčića Arčija Harisona.