danas-vas-do-20h-cekamo-na-adi:-spremile-smo-vam-ceo-dan-ugadjanja,-a-obavezno-pridjite-i-ovoj-kutiji

Danas vas na Adi Ciganliji, na početku šetališta s novobeogradske strane, kod Centra vodenih sportova, čekamo sa mnogo poklona i u pravoj rođendanskoj atmosferi.

Čekamo vasFoto: RAS Srbija

Od jutra do večeri naše urednice i novinarke željno očekuju svoje čitaoce, a tu su i naši saradnici spremni da sa vama podele svoje znanje i savete.

Besplatan čas jogeFoto: RAS Srbija

Besplatan čas joge prijatno je jutros iznenadio naše čitateljke među kojima su se našle i mama i ćerka, Biljana i Teodora Majstorović, koje su nakon jutarnjeg istezanja proćaskale sa novinarkama svog omiljenog lista.

Usledio je i razgovor sa nutricionistom, a ni najveće sunce nije sprečilo zainteresovane čitateljke da pitaju za savete nutricionistu Jasnu Vujičić.

Nutricionista Jasna Vujičić neumorno je delila saveteFoto: RAS Srbija

Tu su i didaktičke igračke Muzeja iluzija u kojima uživaju svi prolaznici, od 15 časova svi koji za večeras imaju neke planove, ili prosto žele da se poigraju sa našim šminkerima, moći će to da urade i doteraju se.

Potom, od 15 do 17 sledi tumačenje natalnih karti sa vašim omiljenim astrologom Ninom Janković.

Od 17 do 18 sati imaćete prilike da učestvujete u astro radionici „Probudite boginju strasti u sebi“, koju će držati Nina Janković.

A ono što privlači najviše pažnje je naša kutija zlatne ribice gde možete da ubacite svoju želju u toku celog dana i večeri, od 10 do 20. Svi posetioci su svoje želje već ubacili. Naravno, nisu nam otkrili o čemu se radi, ali svi kažu da su skromne i ostvarive.

Posetite karavan Blic ŽeneFoto: RAS Srbija

Dođite i vi da se družimo, razmenimo poneki trik, vežbamo, šminkamo se, smejemo i družimo. Iako smo svakodnevno u kontaktu putem telefona i mejla, svi mi iz „Blic Žene“ najviše volimo da svoje čitateljke vidimo uživo jer zbog vas i vašeg osmeha i postojimo.

Čekamo vas na Adi i vidimo se!

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.