„dane-provodim-za-sporetom,-puder-nisam-kupila-tri-meseca,-muz-samo-peca“:-pozarevljanka-dobila-ostar-odgovor-na-tuznu-pricu

28.04.2019. 17:15

Republički zavod za statisku navodi da se stopa sklopljenih brakova u poslednje dve godine smanjila, dok je stopa razvoda porasla. U narodu se ustoličila fraza: “Bolje dobar razvod, nego loš brak”. Ovo je upravo dilema jedne žene iz Požarevca koja se na forumu ana.rs požalila korisnicama kako je nezadovoljna i usamljena u braku, ali i da ju je porodica odbacila zbog izbora supruga. Pogledajte galeriju.

Zatvori

Traži pomoć prijatelja ili rodbine

verka
14:01:12 – 30.04.2019.

Ma Boze…citam i nemogu da verujem..
pa zar sebe ne cenis ni malo,cuvas tudju decu i svi te koriste..idi pravo kod roditelja ali samo pod jednim uslovom…da se ne glupiras i miris sto puta..tada ce te roditelji prihvatiti..bolje kod njih da radis po kuci i nadjes posao ..oni su te rodili i odgojili a ne kod nekog skota..samo uzmi svoju garderobu i zavrsi.

Olga
13:29:02 – 30.04.2019.

Uzas jedan ,ne bih mogla sebe da zamislim tako .Najvaznije je da nadje neki posao,ako nije skolovana zena onda bilo kakav za pocetak dok se ne socijalizuje i upozna ljude onda da stekne malo samopouzdanja da zena shvati da moze sama samo mora da ima cilj i da usmeri svoju snagu i volju na pametne stvari a ne da bude nekom muskarcu sluskinja samo zato sto joj daje koru hleba a uzajamnog postovanja i podrske nema.Sve zene u ovakvoj i slicnoj sitaciji moraju da shvate da su slobodne da rade sa svojim zivotom sta hoce i da uz malo volje to i mogu.

Silvija
19:01:40 – 29.04.2019.

Imam resenje za nju. Dodji kod mene u Svajcarsku da cuvas decu. Imaces stan, hranu i Platu. Pozdrav

DonJuan
12:43:36 – 29.04.2019.

Sad se razvedi pa nadji istog takvog krmka ali S PARAMA, jer bolje da budes nesrecna i bogata, nego nesrecna i siromasna, a kako i sama kazes, brak ce bitk ok prvih mesec-dva, pa posle samo problemi hahahahahaha

Maja
22:30:34 – 28.04.2019.

A sa njim je jer ga voli?!Savetujem je da vise voli sebe nego njega pa nek bezi sto pre jer joj u zivotu ne treba samozivo,sebicno,koristoljubivo bice koje je polako ali sigurno ubija.Svuda je bolje nego u tom zatvoru!Budi slobodna!Budi voljena!