danju-smo-sredili-i-podmladili-za-20-godina:-kad-ju-je-cerka-videla-nakon-transformacije,-ostala-je-bez-teksta

Sredili Danju i podmladili je za 20 godina. Naša nova transformacija bila je više nego uspešna.

DANJA MOŽE OPET NA PISTU

Danja je master ekonomije iz Beograd, a u mladosti je bila model za frizure. Danas je lepa žena koja je poželela da se malo promeni, sagleda sebe iz drugog ugla. Ćerka Aleksandra s nestrpljenjem je iščekivala rezultate druženja s nama i, kaže, oduševljena je

PROBLEM Danja je srednje visine, lepe građe i lepe kose. Malo sitniji gornji deo tela i širi struk lako se koriguju garderobom odgovarajućeg kroja. Plava nijansa kose nije bila izražajna, već suviše jednobojna.

REŠENJE Ženama građenim poput Danje najviše odgovaraju modeli koji izdužuju figuru, kao i krojevi koji ne ističu struk direktno, već ga samo blago naglase. Kosu je potrebno ofarbati u neki topliji ton, kao i prošarati različitim nijansama, jer tako izgleda i gušće i prirodnije.

LIČNA KARTA Datum rođenja: 22. 6. 1956. Visina: 165 cm Težina: 65 kg Obim grudi: 98 cm Obim struka: 87 cm

Obim kukova: 101 cm Konfekcijski broj:: 165 cm Težina: 65 kg Obim grudi: 98 cm Obim struka: 87 cm Obim kukova: 101 cm Konfekcijski broj: 42

Slobodanka Kužeta pre transformacijeFoto: Uroš Arsić / RAS Srbija

1.PRVI KORAK:FRIZER

Raznobojni pramenovi, vizuelno gušća kosaFoto: Uroš Arsić / RAS Srbija

Nežno roza nijansa za svežiji ten

Danja je došla sa lepom frizurom, i ima jako lepu kosu, ali joj je nijansa bila malo hladna za njen ten i oči. Osim toga bila je potpuno jednobojna, što prirodna kosa nikada nije, uvek je malo prošarana. Zato joj je frizer Boban prošarao kosu svetlijim i tamnijim pramenovima, i dodao malo svetlo roza nijanse za preliv, da bi utoplio ten.

2.DRUGI KORAK:ŠMINKER

Na usne ciklama ružFoto: Uroš Arsić / RAS Srbija

Roze senka za zelene oči

Danji je šminkerka Jelena prvo nanela prajmer, a onda i lagani tečni puder da ujednači ten. Zelene oči najbolje se ističu senkama u neutralnim roze tonovima. Uz same trepavice nanela joj je olovku koju je izblendirala u uglovima oka. Obrve joj je podebljala, a usne naglasila ciklama ružem.

3.TEĆI KORAK:STILISTA

Haljina i jakna OVS, cipele
„Deichmann“, ogrlica
„P…. S…. fashion“Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija

Teksas i belo brišu godine

Haljina na bretele koja je sečena ispod grudi i blago se širi lepo pokriva širi struk, dok bela boja lice čini mlađim i svežijim. Teksas je uvek dobar izbor.

Sako, majica, pantalone i tašna „P…. S….
fashion“, cipele „Deichmann“Foto: RAS Srbija

Oversajz sako za proporciju

Predimenzionirani sako je moderan, ali ne stoji svima. Danji stoji jer joj je gornji deo tela sitniji u odnosu na donji, pa pravi finu proporciju. Sako smo uklopili sa tačkastim pantalonama ravnog kroja, koje treba da budu ležerne, ni preširoke, ni preuske.

Haljina „P…. S…. fashion“, cipele „Deichmann“Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija

Ova haljina izdužuje

Mali V-izrez i asimetričan kroj haljine u donjem delu nesumnjivo izdužuju svaku figuru, zato smo je i odabrali za Danju. Kroj haljine je ravan, a tanji kaiš koji se ovlaš vezuje pravi struk koji, priznaćete, svakoj ženi treba.

Organizacija, produkcija i stajling LJILJANA PEROVIĆ, ljiljana.perovic@bliczena.rs; foto UROŠ ARSIĆ, frizura, BOBAN ĆIRIĆ, salon SOTTO-SOPRA Obilićev Venac 25, 063-8533-113, šminka MAKEUP HOUSE i GOLDEN ROSE, mesto snimanja Hotel Zira, Ruzveltova 36, 011 3314800.