demi-mur-u-56.-naga-na-naslovnoj-strani:-prizor-je-da-se-smrznes

Naslovna strana sa Demi Mur o kojoj se uveliko pripada magazinu “Harper’s bazaar”.

Ima li fotošopa na njoj? Na kojoj ga to naslovnoj strani inostranih magazina nema?! Samo što su kreatori ove naslovnice bili malo nevešti, što se posebno vidi kod grudi poznate glumice.

Da li je lepota Demi Mur prirodna? Nije, ali je ona u ovom izdanju utisak dana u svetskom šou-biznisu.

Kakve su reakcije na golu Demi Mur? Pojedinama se baš dopada, a među njima je i manekenka Adrijana Lima koja je lajkovala objavu magazina na Instagramu.

Veliki broj “komentatora” na ovoj društvenoj mreži ističe da je slika “prefotošopirana” kao i da se njome šalje pogrešna poruka.

Navodimo neke komentare:

“Prestanite da terate žene da se u pedesetim osećaju loše jer mi ne izgledamo kao atraktivne dvadesetogodišnjakinje bez fotošopiranja. Demi je prelepa, ali nije savršena kao na ovoj slici”, “Molim te, Demi, ne više! Zbog čega ovakvi magazini nastavljaju da dižu u nebesa žene poput njen i žene iz porodice Kardašijan kojima je reč “prirodno” nepoznanica”, “Previše fotošopa”.

Pominju se i njene brojne operacije, a među retkim komentarima su pohvale: “Prelepa je”.

Ne postoji starosna granica kada je poziranje bez odeće u pitanju, ali fotošop jeste problem. Čemu plasiranje lažnog izgleda? Jedino što se dobija time je, kako je istaknuto u komentaru, da se starije “nesavršene” žene osećaju loše.

Demi koja u oktobarskom broju magazina “Harper’s bazaar” govori o ljubavi, gubicima i borbi sa zavisnosti poslala je i jednu dobru poruku:

“Kao žena, majka, supruga (?), postoje vrednosti kojima sam verna, i rešila sam da u tom smeru nastavim život”.

Sve bi još bolje zvučalo da je Demi koja iza sebe ima brak sa Eštonom Kučerom i sa Brusom Vilisom (sa njim ima tri ćerke), pozirala u prirodnom izdanju – bez veštačkog ulepšavanja.

Zanimljivo je da je naslovnicu kreirala rediteljka, glumica i feministkinja Lina Danam, ajoš zanimljivije to što je Demi rekla da je supruga, iako je zvanično neudata.

Pisalo se o njenoj vezi sa Mašom Mandžukom, stilistkinjom iz Beograda, i o njihovom navodnom usvajanju devojčice. Da nije bilo još nečeg?

POGLEDAJTE KAKO JE JEDNA ŽENA OSVOJILA ŠPANSKI DVOR:

I da se podsetimo revolucionarne naslovne strane Demi Mur.

Demi MurFoto: Promo

Ovako je izgledala kao naga trudnica.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.