detalj-na-melaniji-moze-da-izazove-svetsku-buru:-ali-ce-zene-biti-odusevljene

03.06.2019. 23:57

U toku je svečani banket u Bakingemskoj palati u Londonu. Sve oči su uperene u domaćine, članove britanskog dvora i u goste Melaniju i Donalda Trampa.

A detalj na Melaniji Tramp izazvaće najviše komentara. On će istovremeno sve žene oduševiti.

Pogledajte šta je uradila, odnosno obukla prva dama SAD.

Zatvori

Tramp i kraljica

Kraljica Elizabeta II je u tradicionalnoj svečanoj haljini. Na prvi pogled pomislite da je dres kod bela boja, a onda u pozadini slike vidite Ivanku Tramp u plavoj haljini. Tramp u fraku? Neprocenjivo!

Tramp drži govor

Na prethodnoj slici videli smo da je vojvotkinja od Kronvela ponela zanimljivu belu haljinu. Potrudila se da večeras zablista, to je očigledno.

Vojotkinja od Kembridža

Na večeri su i budući kralj i kraljica, vojvoda i vojotkinja od Kembridža. Kejt nema mnogo sreće u biranju haljina za bankete, ali ona u ovim prilikama uvek prednost daje tradiciji. Nosi večeras haljinu omiljene kuće “Aleksandar Mekvin” i tijaru u čast princeze Dajane.

Melanija i princ Čarls

Melaniju je pratio princ Čarls (u pozadini je u crnoj haljini Tereza Mej, koja je podnela ostavku na mestu premijerke Velike Britanije). Prva dama je večeras oličenje stila i ženstvenosti.

Obratite pažnju na njen stomak

Haljina je naglasila Melanijin stomak koji prva dama ili nije želela ili nije htela da sakrije. Zna se da se s vremena na vreme pojavi sa nadutim stomakom u javnosti, samo da nije razlog nešto više? 🙂