detalji-koji-ce-vas-sokirati:-godinama-je-gledate,-a-da-ovo-ne-znate

30.06.2019. 22:58

Pamela Anderson će sutra napuniti 52 godine. Mnogo se govori o njoj u poslednje vreme. Povod je njen raskid sa francuskim fudbalerom Adilom Ramijem kog je glumica optužila da ju je prevario više puta.

Ponovo skandal! Ponovo bura! A bilo ih je u njenom životu, ali ima detalja o njoj koji su retko u prvom planu, a neki od njih su izuzetno teški.

Kriju se oni iza Pamelinog osmeha i morate da čujete šta ona kaže o njemu.

Zatvori

Pamela Anderson

Pamela je imala teško detinjstvo. Ne zbog roditelja koji su joj bili veoma privreženi već zbog nemilih događaja. Zlostavljala ju je bebisiterka, a zatim ju je silovao brat dečaka sa kojim se zabavljala. Ona je imala 12, a on 25 godina.

Njena prva uloga

Mnogi zaboravljaju da je njena prva uloga bila u seriji „Home Improvemen“. Kasnije su se desili čuveni „Čuvari plaže“.

Jasan zahtev za „Čuvare plaže“

Dok je glumila u „Čuvarima“, tražili su od njen da bude nenašminkana. Ona nije mogla to da prihvati, umela je da u šminkericu odlazi u tri sata ujutru, ubeđena da svi članovi ekipe spavaju. Probudila bi često šminkerku koja bi je pitala: „Imaš šminku?“. Pem bi odmahivala glavom.

Intrigantan Pamela

U njenoj biografiji važna stavka je i slikanje za Plejboj. Otkrila je da je bila uverena da će je u vili Hjua Hefnera dočekati blato i rvanje, a ona se tamo od prve sekunde osećala kao kod kuće.

Pamela i Tomi Li

Pamelin prvi muž bio je Tomi Li. kada je bila u sedmom mesecu trudnoće, čekajući rođenje njihovog prvog sina Dilana, neko je ukrao i pustio na internet njihov intiman snimak sa medenog meseca. Ona je rekla da je zbog toga bila pod velikim stresom, a da video nikad nije pogledala. Kasnije su dobili i sina Brendona, a onda se brak pretvorio u pakao. Li je napadao Pamelu. Razveli su se,

Borba sa hepatitisom C

Pamela je kasnije obolela od hepatitisa C, koji je dobila preko igle za tetoviranje koju je „podelila“ sa Tomijem. Izjavila je da se pobedila bolest. Kada je u pitanju njena karijera, na tom polju se okrneula snimanju TV šouu „Stripperella was “ Stenlija Lija, učešću u rijaliti programima, ali i pisanju.

Nije bežala ni do braka ni od razvoda

Posle razvoda od Lija udala se za Kida Roka, pa za Nika Solomona, za kojeg se dva puta udavala i razvodila, u razmaku od sedam godina.

Nova Pamela

Pamela je danas posvećena borbi za zaštitu životinja, saradnji sa Džulijanom Asanžom, i brizi o sebi. Ostavila je alkohol, bavi se meditacijom i pilatesom. Vidite kako ništa i niko nije kao što na prvi pogled izgleda?