devedesetih-je-po-svaku-cenu-htela-da-bude-zvezda,-a-onda-je-preko-najveceg-zavodnika-u-tome-i-uspela:-danas-ima-49-godina-i-izgleda-neverovatno

10.07.2019. 22:36

Ona je devedesetih mamila muške uzdahe, a rodila je sina najvećem zavodniku. Danas ima 49 godina i fotografisana je na Mikonosu – kada je vidite, ostaćete bez teksta.

Lusijana Gimenez Foto: Profimedia

Brazilski supermodel Lusijana Gimenez (49), bivša ljubavnica Mika Džegera sa kojim je 1998. godine dobila sina Lukasa (20), ovih dana uživa u Mikonosu, a izgleda fantastično!

Mik Džeger je, u vreme kada je bio sa Lusijanom, bio u braku sa manekenkom Džeri Hol.

Međutim, kako vremešni Mik (75) već decenijama daje sve od sebe da u svakom trenutku pokaže da je i dalje onaj isti mladić, tako nije odoleo čarima Lusijane iako je bio u braku.

Lusijana takođe nije ušla naivno u celu priču. Od Mika nije želela novac, jer i sama potiče iz imućne porodice, ali je bila očajnički željna slave i preko Mika je uspela da dođe do toga.

Čim su procurele slike njih dvoje, Džeri Hol pala je u zaborav, a Lusijana je postala instant zvezda. Rezultat toga je da je dobila sopstvenu emisiju na brazilskoj televiziji.

Lusijana i MarseloFoto: Profimedia

Ljubav Mika i Lusijane nije dugo trajala, a Lusijana je od 2006. godine u braku sa brazilskim biznismenom i televizijskim mogulom Marselom Karvalhom (57).

– On je pravi pobednik, vredan čovek koji ne pije i ne koristi opijate. Dostojanstven je i sve radi ispravno i sa stilom. Sa njim se osećam sigurno – komentarisala je Lusijana svojevremeno svog muža.