devet-zena-u-istom-kolektivu-prozivljava-istu-sudbinu-u-istom-trenutku-i-ovo-je-najdivnija-vest-koju-cete-danas-procitati-kapa-dole-za-ove-medicinske-sestre

27.03.2019. 09:58

Nesvakidašnje je kad u jednom kolektivu postoje čak i dve trudnice, a zamislite da radite sa devet njih! Upravo je to slučaj u bolnici Mejn u Portlandu, gde je devet medicinskih sestara u drugom stanju, a sve će se poroditi gotovo u isto vreme

Devet trudnica u isto vreme! Vau! Foto: Instagram

Svih devet dama porodiće se u periodu od aprila do june.

„Nakon što je svaka od nas govorila „Trudna sam!“, mislim da smo bile sve srećnije i srećnije nakon svakog novog obaveštenja, i uvek smo tu jedna za druga“, rekla je sestra Erin Grenijer za „CNN“.

Bolnica se ovom lepom slučajnošću pohvalila na društvenim mrežima u ponedeljak i čestitala je budućim mamama, a na fotografiji je bilo prisutno osam od devet trudnica.

Ova ustanova odgovorila je i zabrinutim pacijentima da nema potrebe da ne strahuju od smanjenog broja tokom leta, i da već imaju spremne zamene.

„Zaista je lepi doći na posao i videti koleginice koje su takođe trudne i sa kojima možeš da razmenjuješ iskustva kroz koja prolazimo“, istakla je sestra Amanda Sper.