devojcica-sa-najpoznatijeg-mema-na-internetu-je-porasla,-i-evo-kako-danas-izgleda!-zivi-kao-bubreg-u-loju,-a-i-dan-danas-ima-armiju-fanova

02.09.2019. 21:22

Danas gotovo svako može da dobije svojih pet minuta slave na Internetu – neki na tome predano rade, spremni su da gaze “preko mrtvih” i ne prezaju od sramote, a nekima se prosto desi slučajno!

Jedan od najpoznatijih memova na Internetu Foto: screenshot

Jedna od onih koja se proslavila sasvim nenamerno i neplanirano jeste devetogodišnja Kloi, devojčica sa jednog od najpoznatijih mimova u kratkoj istoriji društvenih mreža.

Ako ste stalni korisnik Interneta, uvereni smo da prepoznajete ovaj mem, a nastao je kada je majka plavokosu Kloi snimila dok se njena sestra raduje zbog vesti o putu u Diznilend.

“Slučajno sam postala mem i to je cela priča”, kaže ova simpatična devetogodišnjakinja, koja i danas ubira plodove ovoga, s obzirom da ima vrlo razvijene profile na društvenim mrežama, kojima upravlja njena majka Kejt.

“Bilo je ludo,u jednom trenutku niko ne zna ko si, a u drugome pola sveta zna”, ističe Kejt i kaže kako im se život potpuno promenio od tog trenutka, i da ne žale za čim – proputovale su pola sveta i imaju brojne privilegije koje drugi ljudi nemaju.

Danas profil Kloi i njene starije sestre Lili prati više od pola miliona ljudi, dok ih na Jutjubu prati oko 245.000.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.