devojka-izblamirala-decka-pred-milionima:-javno-objavila-ono-sto-prica-u-snu-i-jako-je-zabrinuta-zbog-cudnih-reci-koje-izgovara

02.08.2019. 19:37

Najgora stvar koja može da vam se desi da vaš partner u snu izgovori ime, a nije vaše. Međutim, ukoliko počne da izgovara niz besmislenih rečenica i pojmova ne bi bilo loše da ih zapisujete ili snimate, jer možda njegova / njena podsvest želi da vam nešto poruči. U krajnjem slučaju može da vam posluži kao ucena ili zabava za vaše pratioce na društvenim mrežama. Pogledajte galeriju.

Devojka koja se na Tviteru potpisuje pod pseudonimom „Sleep_Sayings“ nizala je objave u kojima je citirala rečenice koje njen dečko izgovara u toku noći.

Njena namera nije bila zla, ali posle nekoliko besanih noći u kojima je njen momak izgovarao nebuloze odlučila je da se uspava uz Tviter. Jedna stvar je vodila drugoj, pa je u toku jutarnjih časova, negde oko pet, počela da piše ono što on izgovara. Pratioci su se ludo zabavljali čitajući tvitove devojke koja je u iz sekunda u sekund prenosila njegovo buncanje. Imala je materijala na pretek. Pogledajte u galeriji šta je njen momak pričao.

Zatvori

Leptire, napravio si ogromnu grešku što hodaš ispred mene

Neću. Toalet je rekao ne.

Ne, oktopuse, ti to ne možeš da uradiš

Pantalone Žele da jedu pantalone

Pingvinu, gde su moje palačinke