devojke-dizu-kredite-da-bi-imale-njene-usne-i-jagodice-a-ona-je-ovakva-rodjena-najlepsa-zena-sveta-uhvacena-bez-sminke-i-izgleda-ovako

06.04.2019. 19:03

Svet ju je upoznao kad je imala samo 6 godina i otad ne prestaje da se divi njenoj prirodnoj lepoti. Sada je izrasla u prelepu devojku i napunila 18 godina.

Zvanično najlepša žena sveta uhvaćena bez trunke šminke Foto: Profimedia

Francuskinja Tilen Blondo 2007. godine je proglašena najlepšom devojčicom na svetu, a prošle godine se okitila i titulom najlepšeg lica na svetu, za koju se otimaju modne kuće i poznati kozmetički brendovi. Trenutno uživa u toplom Majamiju gde su je paparaci uslikali bez trunke šminke i izgleda apsolutno senzacionalno.

Tilen Blondo bez trunke šminkeFoto: Profimedia

U skladnom crnom bikiniju koji sjajno pristaje njenoj figuri i godinama, 18-godišnja Tilen Blondo uživala je u luksuznom hotelu u Majamiju kada su je paparaci zatekli na sunčanju kraj bazena. Bez trunke šminke na licu još jednom je pokazala zašto je njena lepota osvojila svet i zašto hiljade devojaka odlaze kod hirurga sa željom da imaju njena usta, jagodice i ostale delove lica.

Tilen je danas napunila 18 godinaFoto: Profimedia

Ćerka poznate francuske televizijske voditeljke Veronike Lobri i fudbalera Patrika Blondoa tako je sa samo 4 godine nosila modne revije, a sa svega 10 snimila je kontroverznu naslovnicu za Vog, koju je javnost osudila da je previše seksualna.

Thylane Blondeau poznaliśmy kilka lat temu dzięki kontrowersyjnej sesji w Vogue. Jak wygląda teraz? Zobaczcie:https://t.co/QOflNnnpHL #Moda pic.twitter.com/4bISZvNZxB— Balladine (@BalladineSklep) September 21, 2016

Iza sebe ima mnoge modne kampanje za poznata modna imena poput Žan-Pola Gotjea, Dolče & Gabane, Šanela, Ralfa Lorena, a prošle godine je ponovo ponela titulu najlepše devojke na svetu u tradicionalnom izboru „TC Candlera“.

Na Instagramu je trenutno prati 3 miliona ljudi, pa tako ne sumnjamo da njeno vreme tek dolazi!