devojke-otkrile-sta-ih-izludjuje-kod-muskaraca:-momci,-ako-radite-ove-stvari-zauvek-cete-ostati-sami

31.08.2019. 18:42

Ne postoji knjiga, obrazac, niti pravilnik koji vas može naučiti na koju foru da smuvate neku devojku. Svako je priča za sebe, ali postoje obrasci ponašanja kod momaka koji devojke dovode do ludila.

Šta devojke nervira kod muškaraca Foto: Profimedia

Ogromna debata se potegla među korisncima Redita šta to žene žele i kako to muškarci pokušavaju da ih impresioniraju. Devojke su bile složne da se momci često ponašaju na način za koji misle da će im omogućiti sigurnu prođu kod njih, ali se ispostavlja da greše.

U rubrikama “Šta žene žele” i “Šta ih odbija kod momaka u toku muvanja i u seksualnom odnosu” korisnice Redita bile su složne da ih ove stvari mnogo nerviraju kod momaka.

agresivno ponašanjeupoređivanje devojke sa drugim devojkamavređanje bivših devojakaslanje obnaženih fotografija, iako ih niko nije tražioanaliziranje dekoltea i zadnjicemuvanje rečenicama iz filmaizbegavanje predigre u seksubežanje iz kreveta odmah nakon seksadovikivanje devojci samo da bi se impresionirali prijateljiKad se malo bolje pogleda spisak dolazi se do zaključka da zapravo devojke uopšte ne vole loše momke koji se često u filmskoj industriji provlači kao poželjan. Neosporno je da ima i onih koji vole ovakav način ponašanja, ali što bi rekla reklamna kampanja koja je bila popularna devedesetih u Srbiji – Nije teško biti fin.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.