devojke-su-ludele-za-njih,-a-zbog-njegovog-glasa-jezili-su-se-svi:-pevac-„tuti-frutija“-golom-slikom-zapalio-net-i-danas-ovako-izgleda

U grupi „Tuti Fruti“ pevao je od 1986. do 1991. i bio je njen prvi pevač, nakon njega frontmeni benda bili su Marsel Benzon i Alen Nižetić.

Amulić je otpevao čuveni hit „Ne bojim se drugova“, i još čuveniju pesmu „Stvari lagane“: „Oba oka sklopi, dobri anđele, to što noćas šutim, nije nije zbog tebe, ti bi nešto brzo da te podigne, a meni nocas pašu stvari lagane“.

Ivo je osim po dobrom glasu bio poznat i po veoma energičnim nastupima. Reklo bi se, bio je mnogo upadljiv, kakav je i danas.

Poznati pevač se od odlaska iz grupe pa do ove godine, bavio najrazličitijim poslovima, od vođenja knjiga do uređivanja muzičkog programa na radiju.

„Imam kuću i vrt, tako da je motika često u mojim rukama“, otkrio je Dalmatinac da mu je i baštovanstvo pored muzike velika ljubav.

A muziku nikad nije zaboravio. Sa članovima kultnog benda ne odustaje od ideje da „Tuti Fruti“ započne drugi muzički život, a oprobao se i kao pevač klape „Rišpekt“, čiji je i sada član.

Ivakoji je u intervju za hrvatski „Stori“ izjavio da je kao pevač „Tuti Frutija“ dobijao brojne ljubavne ponude, ali da „nije bilo promiskuiteta“, prate i brojni skandali, u poslednjih nekoliko godina.

Pisalo se o njegovom oštrom sukobu sa komšijama, spornom očinstvu nad Ornelom Bešker- Amulić (on je negirao da joj je otac), njegovom učešću u rijalitiju „Farma“, brakovima sa pevačicom benda Fortuna Sandrom Kekez i Editom Grubišić sa kojim ima ćerku Hanu i sina Mihaila, a koja ga je, kako je pisao „24 data hr“ tužila zbpg neplaćanja alimentacije.

Veliku buru je pre nekoliko meseci izazvao nejgov „goli“ selfi koji on nije želeo da komentariše, ali je poručio da „obožava seks“.