devojke-u-srbiji-su-bukvalno-zavisne-od-ovakvih-haljina-mogu-da-se-kupe-vec-za-1.200-dinara-a-nose-se-svaki-dan-i-u-njim-svako-izgleda-kao-boginja-seksepila

02.04.2019. 07:11

Sa prvim prolećnim danima, dolaze i novi trendovi, a ove sezone modne zavisnice „luduju“ za svilenim ili satenskim haljinama koje su doslovce preplavile gradske ulice i Instagram.

Satenske haljine, one na preklop ili slip model, završile su gotovo na svim trendseterkama i modnim blogerkama sveta, a moramo priznati da zaista delujue slatko, elegantno i ženstveno.

Nekada su ovakve kreacije bile namenjene iskljčivo za spavanje, ili za gala događaje kada je reč o teškim satenskim haljinama, ali danas dolaze u nešto modernijoj, urbanijoj varijanti od prozračnog i laganog satena i neodoljivo su seksi.

U ovoj haljini bićete lako primećene, čak i da se ne potrudite previše, a upravo u tome leži razlog njene popularnosti. Takođe, veoma je svestrana – u zavisnosti od toga da li je nosite uz visoke potpetice ili patike, može da posluži u svim prilikama – od popodnevne kafe do venčanja. Još jedna prednost je što su satenske haljine i veoma povoljne, pa ih možete kupiti na različitim Internet stranicama, ali i buticima već za 1.200 dinara.

U našoj galeriji potražite inspiraciju i pogledajte kako ovaj trend nose poznate dame.

Zatvori