dijeta-najpoznatije-i-najplacenije-glumice-u-koju-se-svi-leti-kunu:-„ima-da-izgledate-kao-avion,-a-necete-potrositi-ni-dinara-vise-nego-inace“

Dženifer Aniston je u intervjuu rekla: „Osećala sam se potpuno normalno. Ja mislim da su naša tela prelepa i mislim da slavljenje tela i osećaj komfora u telu, ma koliko godina imali, to je ono što je važno. Ne treba ničeg da se stidimo ili da se osećamo neprijatno“.

Naravno, taj osećaj komfora u sopstvenoj koži obezbedila je i redovnim i napornim vežbama, kao i specijalnim planom ishrane koji svako može da primeni.

Dženifer AnistonFoto: Profimedia

„Pazim šta jedem. Jedem dosta organskog voća i povrća, pazim na unos šećera, pijem dosta vode i dobro spavam. Dozvoljavam sebi da zgrešim s vremena na vreme, ali ne postavljam sebi više nikakva pravila“, otkrila je Dženifer Aniston, a sa svojim fanovima podelila je i svoj dnevni meni.

„Kada se probudim, popijem vodu sa limunom i popijem šejk, ili pojedem avokado i jaja, što mi je omiljeno“, otkrila je.

U šejk stavlja banane, borovnice, smrznute višnje, steviju, zeleno povrće, kakao…

Nekada, kaže, za doručak pojede i ovsenu kašu sa dodatim belancetom ili žitarice sa bananom. Dodavanje belanca, trik koji je pokupila od bivšeg muža Džastina, dodaje protein i daje celoj smesi bolji ukus.

via GIPHY

Ručak Dženifer Aniston sastoji se od salate sa proteinima i njoj omiljene piletine.

Za užinu jede zdrave ugljene hidrate i protein, na primer jabuke sa puterom od badema ili orasima.

Večera opet na njen tanjir donosi povrće i proteine, ali uživa i u svojim omiljenim namirnicama. U kući ima peć za pečenje pice i sobu sa vinima, a navodno je posebno slaba na meksičku hranu.