ĐILAS U BLACU

ĐILAS U BLACU

Povodom osnivanja Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde u sredu 12. februara u 17, 30 časova u Blacu će biti predsednik stranke Dragan Đilas. Tim povodom Inicijativni odbor SSP Blace poziva građane Blaca i Toplice da prisustvuju događaju.

-Poštovani gradjani, dragi sugrađani, koristimo ovu priliku da vas pozovemo da prisustvujete promociji Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde u Blacu u zgradi Doma kulture 12.2020.godine sa početkom u 17h i 30 minuta. Sastanak će voditi predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Djilas.

Blačani nikada nisu ćutali pa ne čine to ni danas. Pozivamo vas da se svi zajedno odupremo i kažemo NE katastrofalnoj vlasti Srpske napredne stranke. Rezultati njihove politike su pogubni. Ne dozvolimo da postanemo mesna zajednica!

Zato nam je više nego ikad potrebno jedinstvo kako bi ovom zlu napokon videli ledja. Što se tiče lokalnih čelnika koji su uzurpirali sve poluge  vlasti u Blacu i opštinu tretiraju kao svoju privatnu svojinu, o njima ovom prilikom nećemo trošiti reči.

Može Srbija, može Blace!

#bojkot

Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde Blace


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...