direktno-iz-izraela-evo-u-kakvom-raspolozenju-nevena-ceka-polufinale-i-sa-kime-se-najvise-druzi-na-evrosongu

Nevena Božović nastupa večeras na prvoj polufinalnoj večeri Pesme Evrovizije u Tel Avivu. Sati je dele od izlaska na evrovozijsku binu, a mi vam otkrivamo u kakvom raspoloženju čeka važan nastup.

„Ceo stajling koji smo pripremili za nastup radila je proverena ekipa sa Beovizije: „Neo dizajn“ i Nataša Lazarević. Svi stajlinzi i kostimi koje smo pripremili za boravak u Tel Avivu i promo turneju zapazili su strani mediji, posebno za nastup na ceremoniji otvaranja, „Orange Carpet Opening Ceremony“. Nevenu porede sa ženama ratnicam,a a njen stil asocira na kostime iz popularne serije „Igra prestola“, priča za „Ženu“ dizajnerka Nevena Ivanović koja je osmislila haljinu u kojoj će naša predstavnica pojaviti pred evropskom, ali i svetskom publikom.

Odeća koju je Nevena Božović (koja nakon udaje za crnogorskog pilota Nikolu Ivanovića nosi muževljevo prezime) pre nekoliko dana nosila na evrovizijskoj probi, a u kojoj će se pojaviti i danas, mnoge podseća na najpopularniju seriju, ali se iza nje krije sledeća priča.

„Haljina je inspirisana kontrastima koje Nevena nosi u sebi, neverovatnom snagom i ženstvenosti kao i kontrastima svetlog i tamnog, nežnog i energičnog“.

Nevena Božović sa svojim muzičkim timom na ceremoniji otvaranja EvrovizijeFoto: Profimedia

Komplimenti kao jak vetar u leđa

Bitan nastup čeka Nevenu Božović koja ima bogato evrovizijsko iskustvo: 2007. godine je na Dečjoj pesmi Evrovizije u Roterdamu kada je pesmom „Piši mi“ zauzela treće mesto, a zatim i 2013. kao članica grupe „Moje tri“ (numeru „Ljubav je svuda“ izvela je sa Sarom Jovanović i Mirnom Radulović i nažalost, ovaj trio nije došao do završnice takmičenja). Ove godine postaće prva učesnica koja će se nakon borbe u juniorskoj konkurenciji solo boriti i sa „seniorima“.

„Nevena uopšte nema tremu, najozbiljnije. Toliko je profesionalna i smirena da je uživanje raditi sa njom“, otkriva dizajnerka koju mnogi hvale zbog odličnih modnih ideja.

„Imponuju mi komentari koje dobijamo od novinara i fanova širom sveta i ponosna sam što smo sve ideje realizovali baš kao što smo želeli“, ističe kreatorka i dodaje:

„Tim koji je sa nama u Tel Avivu funkcioniše perfektno i svakodnevne obaveze koje imamo oko nastupa i promocije su za nas uživanje jer je sve propraćeno pesmom i smehom. Sa ovakvim timom koji mi imamo i pripremljenim nastupom možemo da se nadamo samo uspesima“.

Evrovizijsko druženje

Boravak u Tel Avidvu u koji je naš evrovizijski tim otputovao pre dve nedelje protiče i u znaku druženja timova iz raznih zemalja.

Nevena u sjajnom stilu u Tel AvivuFoto: Profimedia

„Najviše se družimo sa predstavnicima iz Crne Gore (D moll, prim.a), Hrvatske (Roko Blažević) i San Marina (Serhat)“, dodaje Nevena Ivanović.

Naša pevačica je spremna, u rukama ima jak adut, autorsku pesmu „Kruna“, odličan stajling kao važno modno pojačanje, supruga Nikolu kao značajnu podršku…

Sluti na najbolje! Navijamo!