Đaci “Tatkove” škole prodajom čestitki prikupljaju novac za lečenje Nikoline Josić

  U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Učenici 3/3 razreda Osnovne škole „Nikodije Stojanović Tatko“, sa svojom učiteljicom Vericom Stojiljković, danas su u centru Prokuplja prodavali novogodišnje čestitke i narukvice prijateljstva, a sav prihod namenili su lečenju njihove drugarice iz razreda, desetogodišnje Nikoline Josić.

  -Deca su vredno radila i samo tokom jučerašnjeg dana, izradili smo više od 200 novogodišnjih čestitki koje su odmah prodate, među đacima, a prikupljeni novac, od oko 5.000 dinara, doniran je u zajedničku kasu za humanitarnu pomoć našoj Nikolini, kazala je učiteljica Verica Stojiljković.

  Ona je naglasila da u ovoj humanitarnoj akciji učestvuju i polaznici Predškolske ustanove “Neven”, koji takođe izrađuju novogodišnje čestitke i ukrase i prodaju u humanitarne svrhe.

  Novac za lečenje Nikoline, prikupljaće se i u petak, 27. decembra, i to prodajom ulaznica za utakmicu koju će u 18 sati, u Sportskoj hali „Dr Zoran Đinđić“, odigrati ženski fudbalski klubovi „Topličanin“ i „Heroj“. Ovu akciju organizuju Grad Prokuplje i Sportski savez Grada Prokuplja, u saradnji sa Nikolininom porodicom.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=475969


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...