djokovica-pratile-dve-veoma-vazne-zene:-iza-njegovih-ledja-nalazio-se-bastion-podrske-–-i-to-kakav

10.06.2019. 16:21

Kada Novak Đoković igra, iza njega se u loži okupe posebni ljudi koji ga bodre najjače i sa najviše ljubavi, a ovogodišnji Rolan Garos okupio je njemu najdraža lica.

Novak Đoković na Rolan Garosu Foto: Profimedia

Mesto u loži Novaka Đokovića, i to ono specijalno, bilo je rezervisano za njegovu suprugu Jelenu Đoković. Izrazi njenog lica pokazali su da je preživljavala svaki potez svog supruga na terenu, pogodak ili promašaj.

Jelena Đoković sa roditeljima Verom i Miomirom, u redu ispred njih je Novakov brat Đorđe ĐokovićFoto: Profimedia

Jelena je poput najboljeg hroničara Novakovih mečeva jer sigurno pamti svaki minut njegovih borbi na terenu. Ovogodišnji turnir u Parizu doveo je na tribine i posebnog gosta, Stefana Đokovića, koji je prvi put gledao očev meč uživo (bio je na prošlogodišnjem finalu Vimbldona koji je osvojio Nole, ali se pojavio nakon meča kako bi ispratio tatin govor. Novak je taad pobedu posvetio porodici i rasplakao se).

U loži je bio njegov mlađi brat Đorđe koji neretko gleda Novakove okršaje, a sve češće se na tribinama pored Jelene (što je bio slučaj i na Garosu) viđaju njena majka Vera i otac Miomir.

Svi zajednoFoto: Profimedia

Đokovića od malena, od njegovih prvih teniskih koraka prate roditelji, koji su bili nadomak terena u Parizu. Dijana i Srđan svedoci su nesvakidašnjeg Novakovog podviga.

Znaju svaki njegov korak do trona, koliko znoja i vremena ga je koštao istorijski uspeh… Znaju da se iza trijumfa krije nadljudski napor. I vanserijski talenat.

Jelena, njeni roditelji i Novakovi roditelji “čuvali su Noleta leđa”. I najvećima treba podrška da bi postali još veći.

PROVERITE DA LI SET EMOCIONALNO INTELIGENTNI: