djuskala-u-golom-kostimu-po-sceni,-pa-intimne-delove-pokazala-celoj-evropi:-svi-komentarisu-da-je-„kao-striptizeta“,-a-samo-je-zelela-da-imitira-slavnu-divu!

Sudeći po komentarima i reakcijama na društvenim mrežama najviše pažnje na sebe skrenula Eleni Fureira, prošlogodšnja predstavnica Kipra, koja je nastupala u revijlanom delu.

Ona se na sceni pojavila ogrnuta pompeznim perjem u roze boji, ali ubrzo je ovo skinula sa sebe i ostala u veoma provokativnom izdanju – providnom kostimu koji nije mnogo toga ostavio mašti na volju.

Sve je počelo ovako, a samo trenutak kasnije…Foto: Profimedia

Atraktivna crnka energično je đuskala u ovoj prilično slobodnoj kreaciji, a potpune bruke spasile su je samo aplikacije u vidu srebrnih zvezdi na intimnim delovima tela.

Verujemo da je Eleni inspiraciju pronašla u vrelim, neobičnim izdanjima veličanstvene Šer, ali teško je imitirati slavnu divu, a da to deluje ukusno i s merom. Šer to sjajno zna – da izgleda ekstravagantno i „obučeno“ čak i kada pokaže više nego što bi se iko drugi usudio.

Čak ni u osmoj deceniji slavna diva ne odustaje od „golih“ kostima za scenu i rado ih nosi, a uprkos tome što već ima 71 godinu Šer ima i dovoljno ludosti, energije i harizme da ih iznese.

No, ovoj 32-godišnjoj pevačici to nije pošlo za rukom, pa je dobila užasne kritike kako publike, tako i modnih kritičara. „Jako vulgarno“, „Izgleda kao striptizeta“, „Koji neukus“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, Eleni je rođena u Albaniji, ali već godinama živi i radi u Atini. Na Evroviziji se takmičila tri puta kao predstavnica Grčke ( 2010, 2013. i 2017.), ali je uspeh postigla tek prošle godino i to nastupajući za Kipar.

Ona je prošle godine bila jedan od favorita, ali je u napetoj završnici pobedu ipak odnela predstavnica Izraela. Ipak, drugo mesto pomoglo joj je da postane poznata širom sveta, a njena pesma „Fuego“ nametnula se kapo veliki hit.

Uz pevanje, bavi se i glumom, plesom, kao i modnim dizajnom, a u Grčkoj i na Kipru zovu je i „kraljicom popa“.