Dnevni boravak „Sunce“ organizovao seminar za stručne radnike

  U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Efikasni odnosi sa javnošću i značaj informisanja u sistemu socijalne zaštite, bila je tema seminara koji je u Dnevnom boravku „Sunce“ u Vodicama okupio stručne radnike u oblasti socijalne zaštite.
  -Stručni seminari su prilika da steknemo nova znanja, osvežimo postojeća i razmenimo iskustva sa kolegama iz drugih dnevnih boravaka. Ove godine, seminaru je prisustvovao 21 učesnik iz Niša, Pirota, Vlasotinca, Vranja i Prokuplja, istakla je defektolog Dnevnog boravka „Sunce“ Ivana Ugrenović i dodala da je sakupljanje bodova neophodnih za licenciranje ustanova socijalne zaštite, takođe jedan od motiva održavanja ovakvih skupova.
  Seminar o značaju informisanja u sistemu socijalne zaštite, realizovala je direktorka Centra za porodični smeštaj i usvojenje u Novom sadu Ivana Koprivica.

  Pročitajte i…  Novo u Kuršumliji: Besplatna rekreacija žena

  Kako je istakla Ugrenović, učesnici seminara bili su impresionirani „Suncem“, koji za svoje korisnike obezbeđuje posebne sadržaje i pruža raznovrsne mogućnosti time što je izgrađen na seoskom području. Pored prirodnog okruženja i sportskih terena, gosti su bili oduševljeni i celokupnim prostorom, oplemenjenim raznovrsnim sadržajima i savremenim aparatima za potrebe svojih korisnika.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=475626


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...