do-22.-zaradila-milijardu-dolara:-istrazili-smo-njenu-biografiju-i-ovo-su-istinski-sokovi

Kajli Džener se rodila u Los Anđelesu kao mlađa ćerka Kris Džener i bivšeg Olimpijca Brusa Dženera koji je pre četiri godine promenio pol i postao Kejtlin Džener (sprema se sada da se u 69. uda za 47 godina mlađu Sofiju Hačins, koja je poput nje ranije bila muškarac. Biće to njen četvrti brak, bila je venčana za Kristi Kraunover, Lindu Tompson i Kris Džener. Ima šestoro dece).

Kajli sa sestrom Kendal DženerFoto: Profimedia

Kajli nije krila da ju je njena odluka o promeni pola zbunila, ali je sa starijom sestrom Kendal Džener bila uz oca. I danas je veoma bliska sa njim, baš kao i sa majkom Kris za koju se tvrdi da je idejni tvorac rijaliti carstva „Kardašijan- Džener“ (ali sigruno nije jedini).

Kajli i Kejtlin DženerFoto: Profimedia

Slavljenica i najmlađa milijarderka je deo rijalitija „U korak sa Kardašijanovima“ postala sa samo devet godina.

Ona je odrasla u rijalitiju. Neko će reći da joj se isplatilo. U novcu jeste, a koliko je zbog toga izgubila, a koliko dobila, ona najbolje zna.

Jedno je sigurno, izgubila je svoj prirodan izgled.

Sa majkom Kris DženerFoto: Profimedia

Kajli je kao i njena sestra Kendal i sestre Kim, Kortni i Kloi koje je Kris Džener dobila u braku sa advokatom Ričardom Kardašijanom (ta veza donela joj je i sina Roba Kardašijana), sa željom da budu dopadljivije televizijskoj publici (a kasnije i onoj na Instagramu) podvrgle ogromnom broju estetskih korekcija. I upravo je njihov veštački izgled vremenom postao vodeći standard lepote u svetu.

Kajli i Kendal pre 12 godinaFoto: Profimedia

Ona to ne priznaje. Rekla je da je jedino imala filere u usnama, ali da ih je uklonila (i to je javno pokazala).

Kajli, Kendal i KimFoto: Profimedia

Ali stare slike kažu drugačije. Da bi opšti haos oko njenog izgleda bio još veći, nedavno su se pojavile fotografije nenašminkane Kajli na kojoj ona izgleda (donekle) kao ranije, a potpuno drugačije nego na Instagramu.

Bila je to još jedna sjajna reklama za njene kozemtičke linije? Mogli bismo da se opkladimo u to.

Kajli bez šminke: slika koja je sve šokiralaFoto: Profimedia

Tako je to sa rijaliti klanom. Nikad se ne zna šta je u njihovim životima stvarno, a šta izrežirano jer oni sve što rade, rade zbog gledanosti, popularosti – u prevodu, novca.

Ali znate šta bi bilo gledanije i od rijalitija: istina o njihovim životima. Ali ona zasad ostaje sakrivena iza kamera.

Kada bismo dobili priliku da vidimo stvarnu Kajli, saznali bismo da li je zažalila zbog operacija.

Kajli sa šminkomFoto: Profimedia

Pitali smo i da li će ikada moći da oprosti bivšoj najboljoj prijateljici Džordin Vuds koja je umešala prste u vezu njene sestre Kloi sa Tristanom Tompsonom.

Ali je fenomen Kajli Džener kao takve najzanimljiviji.

Mala KajliFoto: Profimedia

Ona je na neki način najviše privukla pažnju publike. Ona je po popularnosti i uticaju nadmađila čak i sestru Kim koja je bila prvi skandal majstor u porodici (prepoznatljivost je stekla snimom seksa sa bivšim dečkom Rejem Džejom) i koja jeste uzor najmlađe sestre Džener – Kardašijan.

Kajli ima ono nešto, ali ne samo to. Njenoj popularnosti doprinele su i njene godine. Ona je najmlađa među sestrama, pripadnica generacije najnovijih medija koji su sigurna prečica do planetarnog uspeha.

Ožiljak na njenoj nozi je do pre nekoliko godina bio misterija: Kjali se ogrebla o ogradu i tako je nastaoFoto: Profimedia

A ona je mudra, prijemčiva. Dok su sa jedne strane pristizale njene golišave slike, ona je na drugoj strani forsirala imidž jednostavne, fine devojke, koja je ista „kao i sve ostale“.

Poslušajte jedan njen intervju i uverićete se u to.

Prepoznali su to i producenti, a i „ljudi iza kamera“, pa su upravo Kajli povereni najveći poslovni uspesi.

Nekadašnja Forbsova uticajna tinejdžerka sveta je sa sestrom Kendal prvo pokrenula liniju obuće „Kendal i Kajli“, zatim „Kajli kozmetiks“, kozemtičko carstvo koje ju je pretvorilo u milijarderku.

Kajli pravi kozmetičko carstvoFoto: Profimedia

Napravila je i aplikaciju koja je bila prvo mesto na AjtjunsovomAp storu.

i Kajli i Kloi imaju zajdnilke poslovne poduhvateFoto: Profimedia

Nije imala vremena da se posveti obrazovanju koje nije cenjeno u njenoj porodici. I to sigurno nije slučajno. Namerno je kroz rijaliti plasiran određen imidž uspešnih žena i samih uspeha do kojih se dolazi na najprovokativniji mogući način u početku, a koji se kasnije preliva na ozbiljnije poslovne i društvene poduhvate (Kim je svojim predlogom reforme zatvrskog sistema u Americi došla i do Bele kuće. Kako ju je samo predsednik Donald Tramp pažljivo slušao).

Kajli i Trevis SkotFoto: Profimedia

Pažljivo kao što su gledaoci pratili ljubavni život Kajli Džener. Bila je u vezi sa reperom Tajgom, a od 2017. je sa Trevisom Skotom sa kojom ima ćerku Stormi.

Šuška se da će se uskoro udati za oca svog deteta. A 22. rođendan slavi na papreno skupoj jahti koja je danas viđena na Kapriju u Italiji.