do-kraja-godine-u-prokuplju-ponovo-radi-bioskop!

Bioskop “Toplica”, foto: Služba za odnose sa javnošću grada Prokuplja
PROKUPLJE: Prokupčani će od Nove godine uživati u najnovijim filmskim hitovima u svom bioskopu. Očekivanja Grada su da se potpuno rekonstruiše zgrada Gimnazije sa bioskopom do kraja godine.
U razgovoru sa narodnim poslanikom dr Darkom Laketićem ekskluzivno smo saznali da je projekat rekonstrukcije gimnazije i bioskopa završen.
– Kompletno završen projekat Gimnazija sa bioskopom poslaćemo u ponedeljak 6. maja Kancelariji za javna ulaganja. Taj projekat je odličan, i uz manje korekcije, ako ih bude bilo, verujem da će biti odobren. Očekujem da javni poziv za taj projekat bude pušten narednog meseca i da do kraja godine imamo renoviranu gimnaziju i bioskop. Taj kapitalni projekat vredi oko 250 miliona dinara. – rekao je dr Darko Laketić.
Gimnazija Prokuplje, foto: Služba za odnose sa javnošću grada ProkupljaU zgradi bioskopa je do pre dve godine privremeno bio smešten Dom kulture. Filmovi se već dugo ne prikazuju na velikom platnu. Prokupačka Gimnazija postoji već 111 godina, a u današnjoj zgradi nastava se održava od perioda pred Drugi svetski rat. Ovo je prva velika rekonstrukcija zgrade.

O ovom i drugim kapitalnim projektima planiranim za ovu godinu u Prokuplju čitajte sutra u ekskluzivnom intervjuu sa narodnim poslanikom dr Darkom Laketićem.
Pročitajte vesti iz: Kuršumlija Prokuplje