dobila-nevidjenu-podrsku-suseda:-pristizu-cestitke-iz-hrvatske,-albanije,-bosne-i-svi-kazu-bravo,-nevena

15.05.2019. 11:25

Naša predstavnica Nevena Božović plasirala se sinoć u finale Pesme Evrovizije u Tel Avivu. „Kruna“ joj je donela veliki uspeh, nastupom je obradovala Srbiju, a oduševila region.

Nevena Božović se plasirala u finale Evrovozije Foto: Profimedia

Nevena Božović je na Instagram stranici Evrovizije, nakon vesti da je ušla u završnicu takmičenja, dobila brdo čestitki i komplimenata. Izdvajamo one koji su pristigli iz našeg okruženja.

„Bravno, komšije! Pozdrav uz Bosne! Dobro obavljen posao“; „Najbolja dosad. Čestitke iz Albanije“, poručuju fanovi Evrovozije, a kako vidimo i naše Nevene koja je i pre nastupa dobila jaku podršku iz regiona:

„Vokalno najbolja! Srećno od Albanije“, „Sretno, susjedi. Pozdrav iz Hrvatske“.

Oglasila se i publika iz Makedonije koja poručuje da je Nevena Božović najbolja na takmičenju, ali i fanovi iz Turske koji su joj dodelili 12 poena.

U najvećem broju komentara istaknuto je da će joj „kKruna“ za koju je napisala tekst i muziku sigurno doneti krunu na Evrovoziji što je istaknuto i na Instagram stranici popularnog takmičenja.

Među više stotine komentara (koliko ih ima dosad) skoro da nema kritika.

Nevena Božović će 18. maja nastupiti u finalu Pesme Evrovizije. Posle 2013. i, Malmea i nastupa u grupi „Moje tri“ i trećeg mesta na Dečjoj pesmi Evrovizije (bronzanu medalju donela joj je numera „Piši mi“), biće to njena treća šansa da dođe do evrovozijskog trona.