dok-je-nole-pravio-magiju-na-terenu,-sa-tribina-su-ga-bodrili-ovi-slavni-srbi:-prelepa-zena-pedje-mijatovica-je-lepotom-zasenila-sve

12.05.2019. 20:45

Novak Đoković je savladao Grka Stefanosa Cicipasa i po treći put osvojio masters u Madridu! Mi smo ga bodrili prikovani za male ekrane, a tu čast da ga gledaju uživo imali su ovi poznati Srbi.

Peđa Mijatović sa suprugom Anetom Foto: Profimedia

Turbulentan meč između Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa završio se pobedom našeg šampiona. I dok se magija dešavala na terenu, mi smo na tribinama uočili neka poznata lica. Meč su pomno pratili bivši fudbaler Peđa Mijatović i njegova supruga Aneta kao i Radomir Antić sa ćerkom Anom.

Aneta MijatovićFoto: Profimedia

Aneta Mijatović, dizajnerka enterijera i nekadašnja manekenka, zračila je lepotom i privukla pažnju fotografa.

Peđa i Aneta zajedno imaju tri ćerke Nađu, Ninu i Lolu sa kojima već godinama žive u Madridu.

Tu je i Radomir Antić sa ćerkom AnomFoto: RAS Srbija

Bivši trener i fudbaler Radomir Antić sedeo je u redu ispred Peđe i Anete, dok smo iznad njega ugledali i ćerku Anu, poznatu stilistkinju koja je nedavno za „Ženu“ dala ekskluzivan intervju.

Ime Ane Antić poznato je u svetskim modnim krugovima. Ona se brine o stajlingu svetskih zvezda, a i sama je primer besprekornog stila.

Dok se zanosna Aneta odlučila za jednostavno belo odelo koje je začinila neobičnom torbicom od pruća, Ana je kežual kombinaciju upotpunila trendi štiklama od pliša i skupocenom Dior „Saddle“ torbicom.