dok-sam-izgledala-ovako-muskarci-su-se-otimali-o-mene-smrsala-sam-67-kilograma-i-desila-se-stvar-koja-me-je-zapanjila

Keli Glover (39) je plus sajz blogerka iz Australije koja nikada nije imala problem da nađe dečka. U svojoj najdebljoj fazi imala je 152 kilograma ali sa ljubavnim životom, kaže, nikada nije imala problema.

A onda, kad je shvatila da su joj zdravlje i život ugroženi, smršala je 67 kilograma.

Danas ima zdravih 84 kilograma i kaže da sebi izgleda bolje nego ikad, a tako se i oseća, ali muškarci joj više nikako ne prilaze.

Čekala je i čekala, a kada je shvatila da muškarci i dalje nisu zainteresovani za nju, makar ne u toj meri u kojoj su bili nekada, rešila je da problem podeli sa drugaricama.

Tada je saznala u čemu je problem – u mitu da su “debele devojke lake”.

– To je bilo totalno otkrovenje za mene i sve je imalo smisla. Dok sam bila debela, nisam mogla da se odbranim od muškaraca, a kada sam smršala, svi su se razbežali.

Nakon što sam skinula desetine kilograma, pomislili biste da će se muškarci otimato o mene, a umesto toga, ljubavni život mi je dosadniji nego ikad – piše ona na svom blogu.

Zato je, kaže, sebi za novi cilj postavila razbijanje mita da su debele devojke “lake”.

– Mislite da su debele devojke lake? Hajde onda, probajte da ubedite neku od njih da vam se istinski dopada, pa da vidim kako ćete proći. Udvaranje debeloj devojci nije sprint nego maraton – poručuje ona na svom Instagramu.