dok-se-drugi-bahate,-ove-dve-slavne-lepotice-su-na-vencanje-potrosile-samo-250-evra:-obe-odevene-u-crno,-a-vencao-ih-elvis

04.08.2019. 13:12

Njih dve ne mare za luskuzne jahte i skupocene cvetne aranžmane. Sudbonosno „da“ izrekle su na ceremoniji koja košta 250 evra!

Kara Delevinj i Ešli Benson se verile Foto: Profimedia

O njihovoj vezi se šuška već godinu dana, ali manekenka Kara Delevinj i glumica Ešli Benson su svoju ljubav javnosti potvrdile tek u aprilu ove godine. Baš kao što to i priliči današnjem vremenu, to su uradile preko Instagrama. Naime, Kara je na društvenoj mreži objavila kratak video u kojem se strastveno ljubi sa svojom devojkom.

O ljubavi Kare i Ešli počelo je da se šuška još u proleće 2018. godine, a iako do nedavno nisu javno komentirale glasine, od tada su se često zajedno pojavljivale u javnosti. Ipak, pre nekoliko nedelja je počelo da se priča o njihovoj veridbi, a kako Daily Mail prenosi, ove dve lepotice sada su svoju ljubav krunisale i brakom.

Devojke su navodno zavete razmenile u kapelici u Las Vegasu, a obe su bile odevene u crno, dok je Ešli nosila buket. Da je njihovo venčanje bilo i te kako planirano, potvrđuje i činjenica da su se među gostima našle i neke slavne face poput braće Džonas, Šarliz Teron i Sofi Tarner. Ipak, Kara i Ešli nisu organizovale proslavu nego su se nakon ceremonije povukle u hotelsku sobu.

„Bile su sigurne u ono što rade i u to što znače jedna drugoj“, izjavio je Majkl Keli, vlasnik kapelice u kojoj su se devojke venčale i otkrio kako su bile presrećne te nisu skidale osmehe s lica.

Venčao ih je matičar obučen u Elvisa, a ceremonija ih je koštala 245 funti (oko 250 evra).