„dolce-gabana,-a?-pa-i-njega-cemo-da-hapsimo“:-18-godina-nakon-kultne-scene-sa-glogovcem,-majine-d&g-cizme-bacile-njujork-na-kolena

12.09.2019. 10:33

Maja Mandžuka nas je stajlingom na humanitarnoj večeri u Njujorku vratila 18 godina unazad, a za sve su krive njene šljokičave čizme.

Čizme Maje Mandžuke zasenile sve. Ali bukvalno! Foto: Profimedia

Na tradicionalnoj humanitarnoj proslavi sa ciljem prikupljanja sredstava za organizaciju koja se bori protiv trgovine ljudima, među brojnim slavnim lepoticama zablistale su Srpkinje Bojana Krsmanović i Mina Cvetković, ali najzapaženija je zasigurno bila naša glumica Maja Mandžuka i njeno blještavo modno izdanje.

Maja MandžukaFoto: Profimedia

Scena iz filma “Munje” gde Nebojša Glogovac glumi policajca koji zaustavlja Maju Mandžuku, njuška je povratu i kaže “Dolče Gabana, a? Pa i njega ćemo da hapsimo, da znaš” postala je kultna, a sada ju je Maja ovim stajlingom ponovo oživela.

Maja je crvenim tepihom prošetala u haljini našeg dizajnera Darka Kostića i Dolče i Gabana šljokičavim čizmama koje su privukle sve poglede.

Majine čizme ukrale šouFoto: Profimedia

Reč je o D&G modelu od srebrnih šljokica koji je na svim onlajn sajtovima rasprodat. U prodaji su koštale 795 dolara i pravi su statement komad.

D&G čizmeFoto: screenshot

Kako vam se dopada Majin stajling?

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.