U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

  BLACE- Zdravstveni radnici Doma zdravlja Blace su u saradnji sa Policijskom stanicom Blace, realizovali predavanja  u Srednjoj školi na temu sigurnog i bezbednog ponašanja povodom proslave poslednjeg dana nastave  srednjoškolskog obrazovanja i proslave maturske večeri.

  Cilj predavanja je informisanost učenika  četvrtog razreda srednje škole o bezbednoj vožnji, poštovanju saobraćajnih propisa, o nedoličnom i nasilničkom ponašanju i o posedovanju i korišćenju opojnoh droga. Ova preventivna aktivnost je imala zadatak da  poveća  bezbednost učenika završnih razreda srednjih škola i očuva povoljno stanje  bezbednosti za vrme proslava, kojima učenici obeležavaju kraj školovanja.

  Predstavnici Doma zdravlja i Policijske stanice su maturantima poručili da završetak svog školovanja treba da provedu u veseloj, lepoj i bezbednoj atmosferi,  da tokom godina koje su pred njima paze u kakvom se društvu kreću, koga biraju za prijatelje, kako ne bi došli u problematične situacije. Poručili su im, takođe, da se za svaki oblik nasilja koji i se desi, elektronsko, ekonomsko, fizičko,  seksualno obavezno obrate policiji, saop[tio je Dom ydravlja Blace.

   

   

   

   

   

   

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466081