dominacija-na-crvenom-tepihu:-njena-haljina-na-mtv-dodela-nagrada-je-oduvala-konkurenciju

18.06.2019. 15:26

Na sinoćnoj MTV dodeli nagrada koje su posvećene filmskoj i televiziskoj industriji prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti iz holivudskog sveta. Čuvene zlatne kokice otišle su u ruke filmova “Avengers: Endgame”, “Bird Box” i serijama “Handmaid’s Tale” i “Game of Thrones”. Pored serija i filmova, veliku pažnju su privukle poznate žene koje su prošetale crvenim tepihom u interesantnim modnim kombinacijama. Pogledajte galeriju.

Zatvori

Tifani Hediš

Komičarka Tigani Hediš u svetlucavoj srebrnkastoj haljini oživela je holivudski duh šezdesetih i moderan način sečenja haljina.

Hajdi Montaž

Hajdi Montaž, televizijska ličnost i dizajnerska, odlučila se za jednodelni kombinezon modne kuće Guči.

Džejda Piket Smit

Glumica Džejda Piket Smit izabrala je disko šik odelo i jednostavne crne salonke.

Melisa Mekarti

Oskarovka Melisa Mekarti u svetlucavoj crnoj haljini drugih rukava nije odustala od stila koji neguje godinama na crvenom tepihu.

Džamila Džamil

Britanska glumica Džamila Džamil u kompleksnoj haljini sa mnogo slojeva u tekstura donela je visoku modu na crveni tepih.

Elizabet Mos

Glumica Elizabet Mos i zvezda serije “The Handmaid’s Tale” (Sluškinjina priča) je imala najbolju haljinu na MTV dodeli nagrada. Jednostavna crna haljina sa motivom srebrnog zmaja je šarmantan i efektan dodatak haljini.