donji-ves-lisca-ponovo-na-modnoj-reviji-u-centru-milana

19.03.2019. 11:10

Drugu godinu zaredom održao se na magičnom trgu ispred katedrale u Milanu poseban modni performans, koji je oduševio kako slučajne prolaznike – tako i one koji su došli sa pozivom.

BODY POSITIVE CATWALK – Donji veš Lisca na reviji u centru Milana Foto: Promo

Početkom marta italijanska influenserka Laura Brioschi ponovno je organizovala “Body Positive” modnu reviju, čiji glavni sponzor je bila Lisca. Žene različitih građa tela, veličina, boja kože i drugih posebnosti ponosno su se predstavile pred mnoštvom prisutnih na trgu i tako potvrdile značaj pozitivnog stava o sopstvenom telu.

Body Positive modna revija u MilanuFoto: Promo

Laura Brioschi, manekenka i influenserka sa preko 500k pratilaca, a kojoj se ovom prilikom pridružilo još oko 150 devojaka, koje podupiru projekat – za dobru svrhu i značajnu poruku sa donjim vešom na sebi u centru Milana.

Laura Brioski i Fabijana PastorinoFoto: Promo

To je već drugo izvođenje performansa, kojim se želi upozoriti, da jednostavno kažemo ne diskriminaciji i tako žene a i muškarce pozovu i nagovore, da se oslobode svih predrasuda o svom telu.

Slavljenje ženske lepote na ulicama MilanaFoto: Promo

Laura i devojke iz njene najuže ekipe prodefilovale su na improvizovanoj modnoj pisti sredinom glavnog milanskog trga u belom donjem vešu Lisca. Među njima su bile i model Fabiana Pastorino, Miss Italia Curvy 2016, model za veće veličine Zuza Zakrewska iz Poljske, Sharon Grobben iz Nemačke, blogerka Benedetta De Luca i influenserka Nina Rima.