Dopis: Videla žaba da se konj potkiva pa hoće i ona!

Dopis: Videla žaba da se konj potkiva pa hoće i ona!

Videla žaba da se konj potkiva pa hoće i ona. Tako i Krstić video da se smanjuje izborni cenzus sa 5% na 3% pa hoće u politiku i da naplati milione koje mu ŠIK Kopaonik navodno duguje na način što će glumeti opoziciju i umliti se samom vrhu vlasti Srpske napredne stranke. Postavlja se pitanje da li su te fakture naduvane u saradnji sa tadšnjim rukovodstvom ŠIK Kopaonik?

,,Opozicionar'' Krstić je gle čuda prvi politički govor započeo napadom na opoziciju, a ne na vlast. Da li zato što ima neki dogovor sa vlastima oko postizborne koalicije ili zato što misli da će tako lakše da naplatiti svoja ,,potraživanja'' ostaje da se vidi.

Po mišljenju gospodina Krstića glavni krivac za stanje u Kuršumliji koja je u poslednjih osam godina vlasti SNS-a i Aleksandra Vučića devastirana nije Aleksandar Vučić već Dragan Djilas.Kriv mu je Gibe što je kako Krstić kaže uzeo novac, a on nije, a to što je narod prevaren nikom ništa. Krivi su mu Raša i Vidić što su uništili ŠIK Kopaonik, a do juče je sedeo sa njima u Gradskoj kafani i dogovarali kako da nadju sredstva za njegove fakture.

Pre 6 meseci tražio sam reč kao odbornik u SO Kuršumlija i objasnio situaciju oko dugovanja radnicima u ŠIK Kopaoniku i objasnio sam i gospodin Krstić je dobio reč od predsednika Skupštine, ali gle čuda nije ni reč rekao.Postavlja se pitanje zašto?

Jasno je da Krstić ima dogovor za SNS-om da zamajava narod i da se predstavlja kao borac za radnička prava.

Krstiću je kriv Djilas, Obradivić, Lutovac, a nije mu kriv Vučić za vreme čije vlasti je Kuršumlija devastirana, pretvorena u mesnu zajednicu, za vreme čije vlasti je proterano preko 10 hiljada ljudi iz Kuršumlije.Za vreme vlasti Dragana Djilasa koga Krstić pominje dok je vodio grad Beograd izgradjeno je preko 30 obdaništa i škola, dva mosta i treći započet, penzionerima obezbedjena trinaesta penzija, doktori, vaspitači, nastavnici dobijali bonuse preko plate...Grad Beograd odlično funkcionisao.Ako je Dragan Djilas nešto ukrao zašto ne bude procesuran?
Gospodin Krstić treba da kaže da li je Dragan Djilas kriv zato što je direktorka Uranija isterala 3 doktora i nekoliko radnika iz doma zdravlja?

Da li je Dragan Djilas kriv zato što su odbornici SO Kuršumlije oprostili Planici porez od 10 miliona dinara? Što se od narodnog novca prave kolektori od 2 miliona evra u Lukovu i Prolomu privatnim hotelima? Što se sanitetom prevozi nameštaj? Što je u bolnici isključen mamograf.

Naravno gospodin Krstić sve ovo zna samo što on ima zadatak, a ne program da zamajava ovaj upropšćeni narod, ali mu to neće proći.
Gospodine Krstiću: Služba je služba, a družba je družba.

odbornik u SO Kuršumlija,
član glavnog odbora Stranke slobode i pravde Slavko Ilić Bole


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...