dosla-sam-na-posao-sa-novom-torbom-i-ceo-beograd-je-zverao-u-mene:-ako-ste-mislili-da-je-crne-boje,-grdno-ste-se-prevarili

24.05.2019. 15:23

Sva srećna sam danas ušetala na posao sa novom torbom u rukama, a imala sam dva ozbiljna razloga za sreću. Prvi je, naravno, nova torba. Drugi je činjenica da sam znala kakav će sukob izazvati. Jer, ako ste mislili da je torba crna – prevarili ste se.

Mislite da je boja crna? Grešite Foto: Privatna arhiva

Radosti onlajn kupovine omogućili su mi da podlegnem impulsima i počastim sebe jednom torbom tek tako. To je torba koju sam dugo gledala i želela i kada mi ju je poštar konačno uručio, bila sam srećna kao devojčica.

Odmah sam je, naravno prošetala do posla. U prvi mah, niko nije obratio pažnju na mene jer u ruci sam držala običnu crnu, neupadljivu torbu.

A onda sam je tresnula na sto pored prozora i desila se magija. Svi su gledali u moju torbu s dobrim razlogom, jer sada je izgledala ovako.

Sad sam imala pažnju svih prisutnihFoto: Privatna arhiva

– Kakva ti je to torba? Gde si je uzela? Mislila sam da je crna?! – nizala su se pitanja.

Ja sam, sad vam je jasno, sebe počastila jednom čarobnom torbom koja u zavisnosti od osvetljenja menja i boje. I nismo samo moje kolege i ja očarani tim njenim svojstvom.

Iako je Beograd ovih dana uglavnom tmuran i kišovit, svaki put kada iza oblaka probije zrak sunca, moja torba mu otpozdravi i zbuni prolaznike.

Možda jeste bila impulsivna kupovina, ali se ne kajem ni trunčicu, jer mi digne raspoloženje kad god je pogledam. Priznajte, i vi biste je rado imali, zar ne?