dosli-su-iz-australije-u-beograd-da-se-vencaju:-ona-se-u-njega-zaljubila-jos-kao-tinejdzerka,-a-on-je-nju-zbog-ovoga-izabrao-za-zenu-–-ma,-da-se-istopite

21.07.2019. 16:55

Slušate o bajkovitom venčanjima, a onda se jedno desi pred vašim očima. Stejsi Petrakis (29) i Alek Đoković (32) iz Australije venčali su se juče na Kalemegdanu. U njihovu čast je na ulazui u Beogradu tvrđavu postavljeno posebno iznenađenje – dve glavne kule „opkolile su“ raskošne crvene zavese, ukrašene hiljadama i hiljadama ruža. Ispratili smo momenat kada je bračni par video šta im je priređeno, a onda smo razgovarali sa mladencima.

Alek koji je rođen u Australiji, a koji je srpskog porekla i Australijanka Stejsi (od juče Stejsi Đoković), koja u sebi ima i grčke i srpske krvi (tu se krije i mala, važna tajna njihovog sklada), otkrili su nam sve detalje njihove ljubavne priče.

Ljubav koja ih spaja je zaista poput one koja inspiriše scenariste romantičnih filmova, a scenarista jučerašnjeg iznenađenja je Nadia Duran, organizatorka venčanja iz Australije, čije su kreativne ideje poznate širom sveta.

Sa Nadiom smo pričali o Srbiji, Beogradu i naravno, venčanju Stejsi i Aleka.

POGLEDAJTE KAKO SU STEJSI I ALEK ODREGOVALI NA IZNENAĐENJE KOJE IM JE PRIREDILA NADIA DURAN:

SVI BI DA SE SLIKAJU PORED UKRAŠENIH KULA

Instalacija koju je sa svojim timom kreirala Nadia nalazi se i danas na Kalemegdanu kako bi oni koji to žele, mogli da se fotografišu pored nje.

Pored nje su se juče slikali i naša strelkinja Ivana Maksimović Anđušić i njen suprug košarkaš Danilo Anđušić koji su prisustvovali drugom venčanju na Kalemegdanu.