dragana-mirkovic-zvanicno-srusila-instagram:-posle-zan-klod-van-dama-pevacica-ima-novog-prijatelja-i-ozbiljna-je-svetska-faca

04.09.2019. 19:13

Folk pevačica Dragana Mirković se nekoliko puta pohvalila pratiocima na društvenim mrežama poznatim prijateljima. Od Žan Klod van Dama, pa do sina Džona Leonona – Džulijana, Gaga je dobra sa svetskim facama.

Dragana Mirković Foto: Instagram

Prošle godine rođendanska čestitka holivudskog glumca Žan Klod van Dama upućena Dragani Mirković je obišla domaće medije.

“Upoznali smo ga preko naših velikih prijatelja, porodica Labia i vlasnika ‘Fešn televizije’ Mišela Adama. Započeli smo druženje, a već prve večeri nije želeo da nas pusti da odemo kući”, izjavila je Dragana Mirković za Blic.

Dragana i Žan Klod van DamFoto: Instagram

Nakon što je Dragana otpevala “All my Loving” kultnog benda Bitls u Monaku prošlog meseca, kao i prethodni put tako je i ovaj pratioce stavila bez teksta pozatnim prijateljem.

Pevačica je objavila zajedničku fotografiju sa sinom Džona Lenona, Džulijanom koja je zabeležena u Monte Karlu.

Džon Čarls Džulijan Lenon je engleski muzičar i fotograf, ali je i dalje najpoznatiji kao sin Džona Lenona. Džulijan je prvi studijski album “Valotte” objavio 1984. godine pod imenom Džulijan Lenon, a poslednji 2011. godine. Možda nije postigao uspeh u muzičkom svetu, ali je prodao preko 5 miliona albuma širom sveta.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.