Prenosimo u celosti saopštenje opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Blace:

Poštovani grđani, glavni badža u povereništvu u Blacu  i neformalni poverenik SNS Blace je, bivši šef interpola za Staru Jugoslaviju, jedan beogradski kobajagi moćnik, kome se podsmeva sva viđenija intelektualna elita u Beogradu i ljudi od kredibiliteta koji su iz blačkog kraja, pa mu znaju sve karakterne i one druge osobine. Čini nam se da po struci beše pravnik, pa mu je verovatno to pomoglo da „valja“ po FSS. Postavlja se pitanje da li su ga bez razloga prebili dok je bio zamenik predsednika disciplinske komisije FSS?

Možda je umislio da može da mlati pare na dve strane, e pa, ako zakon „ne vidi“, mafija ne prašta! Posle dobio najvišu funkciju u OFK Beograd i, naravno, a klub zaopao u katastrofalno stanje! Čak dogovorio i prodajau stadiona OFK Beograd i to sa Vesićem – poznatom po poštenju!!! Koliko li je tu para u opticaju??

Možda se ona blačka elita po Bg prevarila, jer Dimitrijević samo tako izgleda, a ni malo nije glup i naivan, čim čovek obezbedio sebe, porodicu, unuke, paraunuke…

Nije lako vršljati po fudbalu, nameštati mečeve, rezultate, ucenjivati igrače, menadžere, trenere, direktore kluba  (po cenu kažnjavanja) a izbeći mafiju i sudove…to je vrhunsko umeće…

Stanovi po Bg, od toga jedan u Balkanskoj, sinovi situirani: jedan ko zna kako, ostvaruje mesečna milionska primanja sa na nekoliko funckija najistaknutija mu je to što se nalazi na mestu predsednika RIK-a, dok je drugi, sa diplomom Više poslovne škole u Beogradu, službenik u konzulatu Srbije u Nemačkoj…Teško je to… Ali zato „pobegao“ u Blace, pa ko veli, pošto je u penziji, a i nakupilo se dosta novca za troškarenje, mogao bi malo da se bavi politikom, da malo on vodi Blace… A vi Blačani, zapitajte se gde je dotični bio do sada, da li vam je pomagao dok je bio na mestu kad je to mogao, šta je uradio za Blace?! Nije, došao čovek sada da malo tera šegu sa vama, da vas on uči kako treba, da on kadroviše po Blacu, deli funkcije, pomera nepodobne… E takva osoba je eksponent Vučićevog Povereništva u Blacu, verovali ili ne!!!

Nastaviće se…