„dragi-boze,-molim-te-da-li-mogu-da-dobijem-svoju-cerkicu-natrag.-molim-te“:-ova-poruka-engleskog-milionera-je-najtuzniji-tvit-danas-na-celom-svetu

12.07.2019. 11:12

Ben Goldsmit, engleski finansijer i osnivač firme “Menhaden”, i njegova bivša supruga ne mogu da se oporave od šoka nakon smrti ćerke.

Iris Anabela Foto: Ben Goldsmith ‏ / Twitter

Milioner Ben Goldsmit objavio je fotografiju petnaestogodišnje ćerke Iris Anabele i zamolio boga da mu vrati ćerku koja je poginula u ponedeljak na porodičnom posedu u nesreći na kvadu.

Porodica Goldsmit je pozvala Hitnu pomoć odmah nakon nesreće, ali nažalost bilo je prekasno.

Goldsmitovi sa ćerkomFoto: Profimedia

Neutešni otac je napisao na Tviteru: “Dragi Bože, molim te da li mogu da dobijem svoju prelepu, briljantnu, dobru ćerkicu natrag. Molim te Bože. Ako ne, onda vodi računa o njoj. Mnogo je volim i tako sam ponosan na nju. Toliko me boli da to ne mogi ni da opišem”.

Dear God, please can I have my beautiful, brilliant, kind little girl back, please God. And if not, please take extra special care of her. I love her so so much and I’m so proud of her. It hurts me so much I can’t describe. pic.twitter.com/HfRlvDB1e8— Ben Goldsmith (@BenGoldsmith) July 11, 2019

Prijatelji Goldsmitovih rekli su za “Daily Mail” da su svi u šoku zbog gubitka Iris Anabele.

“Bila je lepa, šarmantna, inteligentna i divna devojčica. Bilo je jako lepo biti sa njom u društvu. Najdivinije biće koje biste mogli da upoznate”.

Ben i njegova bivša supruga Kejt razveli su se 2012. godine, a u braku dobili su troje dece, ćerku Iris Anabelu i sinove Franka Džejmsa i Ajzaka Bendžamina Viktora.