droga-im-je-unistila-zivot-evo-kako-su-zvezde-izgledale-u-najgorim-zivotnim-trenucima

04.04.2019. 06:59

Veliki broj poznatih ličnosti otvoreno je govorilo o psihološkoj borbi sa iznenadnom slavom i pritiskom industrije u kojoj rade. U nekim slučajevima nerešeni problemi i zavisnost su imali fatalne posledice za voljene filmske i muzičke zvezde. Ovo su ličnosti koje su u toku karijere imale problema sa alkoholom i narkoticima, iako se to možda nije videlo po njima. Pogledajte galeriju

Zatvori

Dru Barimor

Glumica je postala filmska zvezda sa 7 godina. Nekoliko puta je hospitalizovana kao tinejdžerka zbog mentalnih problema i zavisnosti o narkoticima (kokainu) i alkoholu.

Čarli Šin

Glumac nikad nije krio da je ljubitelj lake i opasne zabave. Svoje životne navike morao je da promeni nakon saznanja da je HIV pozitivan.

Džejmi Li Kurtis

Zvezda filma “Noć veštica” je 10 godina bila zavisnik od narkotika koji joj umalo nisu oduzeli život.

Elizabet Tejlor

Glumačka diva se borila sa alkoholizmom i zavisnošću o lekovima za smirenje.

Hit Ledžer

Legendarni glumac preminuo je od prekomerne upotrebe lekova za smirenje. Ledžer je imao problema sa naglim promenima raspoloženje i nemogućnošću da spava.

Lindzi Lohan

Filmska i rijaliti zvezda je nekoliko puta bila žrtva alkohola i narkotika. Lindzi nije mogla da se nosi sa velikim uspehom koji je postigla kao devojčica.

Marlon Brando

Jedan od najseksepilnijih glumaca svih vremena imao je problema sa preteranim konzumiranjem nikotina, alkohola i neredovnom ishranom. Brando je bio žrtva svojih roditelja koji su takođe bili alkoholičari.

Mekoli Kalkin

Zvezda filma “Sam u kući” je priznao da je bio zavisnik od droga, ali je demantovao da je koristio herion.