drugarica-mi-je-poklonila-super-suknju-i-ponosno-sam-je-nosila-iako-je-bila-malo-cudna:-kad-sam-pretrazila-brend-i-shvatila-sta-nosim,-umrla-sam-od-blama

31.05.2019. 11:34

Kad su moji prijatelji i rodbina saznali da sam trudna i da čekam devojčicu, svi su mi doneli gomilu stvari koje će mi biti potrebne kada beba stigne. Međutim, sa jednom sam napravila veliku grešku.

Mislila je da je obukla suknju Foto: Facebook

Lori Farel (32) je bila izuzetno zahvalna kada su prijatleji i porodica počeli da joj pomažu u pripremama za bebu.

– Bliska prijateljica mi je poklonila ogromnu kutiju odeće i sitnica koje je koristila njena beba i bila sam presrećna. Dok sam to organizovala, našla sam i super trudničku suknju u crno-beloj boji. Čim je malo otoplilo, počela sam da je nosim. Bila je, doduše, čudna i činilo mi se da je loše krojena, ali bila je udobna i pokrivala je sve što treba da pokrije – kaže Lori.

Lori je rešila da ovaj čudan brend potraži na internetu i tek onda saznala je šta je to nosila sa tolikim ponosom.

– U pitanju je pokrivač za dečije auto sedište. Tako da, ako se ikada osećate kao potpuni promašaj, setite se trudnice koja je ponosno šetala u presvlaci za auto sedište jer je mislila da nosi suknju – kaže Lori koja je slikom samo želela da razveseli prijatelje, ali je u međuvremenu post postao viralan, sa preko 70.000 šerova.