Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu dobilo licencu za pružanje usluga

  U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Društvu za cerebralnu i dečiju paralizu Prokuplja dodelilo je licencu za pružanje usluga.
  U obrazloženju za dodelu licence, pored ostalog, navodi se da je Udruženje ispunilo sve neophodne uslove i standarde koje je propisalo resorno Ministarstvo.
  -Dobijanjem licence, naši članovi sada mogu da pruže podršku, odnosno različite vidove usluga osobama sa invaliditetom, kako bi prevazišle prepreke sa kojima se suočavaju u svakodnevnom životu, izjavio je predsednik Društva za cerebralnu i dečiju paralizu Milutin Stojanović i dodao da će u pružanju usluga biti angažovano nekoliko osoba.
  Očekuje se da će prve usluge osobama sa invaliditetom, u kući i van kuće, kao i na poslu, biti pružene tokom januara naredne godine.
  -Na osnovu projekta, sredstva za rad osobama koje pružaju usluge biće obezbeđena od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, rekao je Stojanović i dodao da se obnova licence vrši nakon pet godina.

  Pročitajte i…  Kuršumlija, najava sportskog vikenda

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=473988


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...