dvadeset-godina-bila-je-udata-za-geja,-a-zbog-silovanja-je-dobila-rak:-ova-slika-je-nesto-najvaznije-sto-cete-videti-danas

14.05.2019. 11:44

Život joj je priredio obrt koji se retko kome dešava. Bila je žrtva stravičnog zločina zbog čega je obolela od raka. Kancer je pobedila, sa velikom životnom promenom se izborila i sada kada se pojavi, šalje snažnu poruku.

Zatvori

Krisi Tajgen

„NBC“ je sinoć u Njujorku organizovao svečanost na kojem je modno dominirala Krisi Tajgen. Možda vam se ne dopada trend koji se vratio iz devedesetih, ali on vlada danas.

Inspirativno

Mi ga ocenjujemo kao retko šik i Kriis baš ume da ga nosi.

Krisi Mec

Glumica Krisi Mec odabrala je romantičnu cvetnu haljinu sa sandalama u kojima joj, bez obzira na potpeticu, nisu bile udobne.

Svileno na promašaj

Crveni tepih i crvena svečana haljina, ali od glamura ni traga ni glasa.

Veliko da odelima

Odela definitivno caruju i mi sa tako radujemo tome. Imate li vi svoje omiljeno za ovo proleće?

Fren Drešer

Zvezda naše priče je glumica i zvezda serije „Dadilja“ Fren Drešer koja je 21 godinu bila udata za Pitera Markla Džejkobsona da bi posle dve decenije saznala da je on homoseksualac.

Fren sa Stivenom Veberom

Fren je bila žrtva silovanja. Napastvovali su je razbojnici koji su provalili u njenu i Piterovu kuću. Zbog tragedije koju je doživela obolela je od raka grliča materice, ali je pobedila bolest. I pogledajte je! Ide dalje, nasmejana je kakva i treba da bude. Šalje važnu poruku svima onima koji su se suočavali ili se bore sa problemima. Rešenja ima samo od njega ne treba odustati.