dve-i-po-godine-su-nam-govorili-da-sam-neplodna,-a-onda-smo-otisli-na-letovanje-i-pocela-su-da-se-nizu-cuda:-kad-smo-se-vratili-kuci,-dobili-smo-najlepsu-vest

01.08.2019. 14:43

Stefani Lačam (27) iz Darama i njen partner Majkl Go (30) ostali su zapanjeni kada su shvatili da je Stefani nakon letovanja zatrudnela.

Stefani Lačam Foto: Profimedia

Stefani i Majkl su se, naime, spremali za proces vantelesne oplodnje nakon što su dve i po godine pokušavali da do trudnoće dođu prirodnim putem. Prošli su i kroz sva spontana pobačaja i rešili da pre vantelesne oplodnje odu na odmor koji im je zaista trebao.

Uplatili su letovanje u Španiji i onda su krenula da se ređaju čuda.

Stefani je zatrudnela na odmoruFoto: Profimedia

– Prošla sam kroz dva spontana pobačaja u prošlosti, a patim i od sindroma policističnih jajnika. Bili smo uvereni, a i lekari su nam rekli da nam je jedina šansa da zatrudnim vantelesna oplodnja. Na tom letovanju me je Majkl i zaprosio, a kako će se kasnije pokazati, ja sam samo dan kasnije ostala trudna – uzbuđena je ova mama.

Kako se kasnije ispostavilo, ona je zatrudnela 9. septembra, a saznala je da je trudna 30. septembra.

Stefani i Majkl sa decomFoto: Profimedia

– Spremali smo se na prvu turu vantelesne oplodnje, a onda je stigla vest da sam trudna. I ne samo to, prvi ultrazvuk u oktobru pokazao nam je jednu bebu. Dve nedelje kasnije videli smo još jednu bebu, a nedelju dana kasnije još jednu. Da, nosila sam trojke i to je zaista čudo nad čudima – priča ova majka.

– To je stvarno bio najbolji osećaj na svetu. Posle toliko patnje, u stomaku sam imala tri mala čuda. Sada nam je život potpuno haotičan, ali to je najlepši haos na svetu. Taman dok ih sve nahranimo i uspavamo, sve kreće ispočetka i u ovom trenutku nemamo ni sat vremena mira, ali zaista pucamo od sreće – presrećni su ovi roditelji.