dve-kljucne-istine-iza-svecanosti-u-londonu:-evo-zbog-cega-je-megan-eskivirala-trampa-i-u-kakvom-je-odnosu-sa-kejt

Međutim, Robert Hardmen za britanski „Ekspres“ kaže da su razlozi drugačiji. To što se Megan Markl nije pozdravila sa gostima iz rodne Amerike, a bila je na proslavi rođendana kraljice Elizabete II, nije motivisano njenim ličnim željama i odlukama već je povezano sa pravilima kraljevske porodice, odnosno sa njenim porodiljskim odsustvom.

Naime, kada da se Megan pojavila na zvaničnom politčkom događaju, time bi „uvredila ljude“ kršenjem pravila (i to samo mesec dana nakon rođena sina Arčija Harisona).

„Prekinula je bolovanje zbog zvaničnog događaja“, to mnogi ne bi razumeli. Ali kada je izuzetak napravila zbog važnog događaja u porodici, to je bilo nešto sasvim drugo.

Proslava rođendana britanske kraljice (Trooping the Colour) jeste zvaničan, ali u najvećoj meri porodičan događaj zbog čega je „bilo u redu“ da se novopečena mama pojavi na njemu.

Trampovi sa princom od Velsa i vojvotkinjom od Kroneval na svečanoj večeri u LondonuFoto: Profimedia

I pored toga, slutimo da je Megan bilo drago što je preskočila „fejs tu fejs“ sa Trampom kojeg je tokom njegove predsedničke kampanje 2016. oštro kritikovala nazvavši ga mizoginistom i poručivši da će se, u slučaju njegove pobede na izborima, preseliti u Kanadu (eh, da je znala da će otići čak u Britaniju i postati vojvotkinja).

Megan i Kejt kao rod rođeniFoto: Profimedia

Buru oko donosa Megan i prvog čoveka SAD podgrejala je njegova izjava da je pomenuti komentar vojvotkinje na njegov račun bio bezobrazan.

Njegove reči prenele su se u stilu da Tramp smatra da je Megan bezobrazna što je kasnije demontovao.

Kakav osmeh je uputila Megan!Foto: Profimedia

Proslava rođendana Elizabete II bila je i prilika da vidimo u kakvim su odnosima Kejt i Megan. Uprkos raznim pričama o tome da su njih dve u svađi, sa svečanosti su se pojavile slike na kojima vidimo da se njih dve sjajno provode jedna pored druge.

Dobro se zabavila i vojvotkinja od KronvelaFoto: Profimedia

Vojvotkinje su razmenile srdačne osmehe. Ni traga ni glasa neslaganju.

Samo da Megan ne zasmetaju rezultati ankete na „EksPresu“ prema kojem je 37 odsto glasača reklo da im je Kejt omiljena članica britanskog dvora dok se za drugu vojvotkinju odlučio 31 procenat njih.