dve-nase-najuticajnije-blogerke-ne-razgovaraju-a-sad-su-se-nasle-na-istom-mestu-koja-bolje-izgleda

13.04.2019. 18:51

Dve najpopularnije srpske blogerke već dugo ne razgovaraju jedna sa drugom, a sada su se našle na istom mestu u isto vreme. Evo kako je protekao taj susret.

Zorana i Tamara su na Koačeli Foto: Instagram

Zorana Jovanović i Tamara Kalinić nekada su bile najbolje drugarice i prosto nerazdvojne.

Iako su ih mnogi smatrali rivalkama, jer ipak se bave istim poslom, obe su uvek isticale kako jedna drugu ne smatraju konkurencijom. Ipak, na kraju je to prijateljstvo prekinuto, te Zorana i Tamara nisu ni u kakvom kontaktu.

Ipak, budući da se bave istim pozivom, neminovno je da se ponekad i sretnu. Ovog puta, to je bilo na Koačeli, a evo kako su najpoznatije modne blogerke Srbije izgledale na ovom festivalu.

Budući da je ovaj festival smešten u Kaliforniji i da je namenjen mladima, upravo odavde nameću se modni trendovi za sezonu pred nama. Posetioci Koačele tradicionalno prave smele i ekscentrične modne izbore, kakvi i dolikiju jednom muzičkom festivalu. Ne postoji ništa previše kratko, šljokičasto ili upadljivo, a Tamara i Zorana savršeno su se snašle u tome.

Tamara je tako za ovu priliku odabrala teksas šorts, belu krop top bluzicu sa dubokim izrezom, a sve je upotpunila trendi teksas jaknom. Tu su i naočare za sunce u stilu onih koje su se nosile 2000. godine i koje su opet u trendu, a koje je dizajnirala upravo Tamara.

I Zorana se odlučila za teksas kombinaciju. U pitanju su takođe šorts i denim jakna, samo što se Zorana odlučila za svetliju varijantu teksasa. Tu je i uska krop top majica sa dubokim dekolteom, nezaobilazna kosa u ekscentričnim bojama, koja je na Koačeli gotovo pa obavezna i takođe trendi naočare za sunce.

Obe blogerke savršeno su se uklopile u ovo okruženje, a čije se izdanje vama više dopada?