U kategoriji Blace, Poslednje Vesti, Reportaža.

  BLACE- Nema prolaznika u Blacu koji nije zastao i bar na trenutak pogledom zakoračio u zeleni vrt porodice Timotijević u Blacu.

  Ovaj zeleni raj nalazi se u strogom centru Blaca, tik pored zgrade opštine Blace, i možemo reći da ima idealnu lokaciju koja mami poglede prolaznika.

  Idealno uklopljeno zelenilo, šemširi i ostali zeleni elementi zahvaljujući kreativnim idejama Olivere Timotijević, inače nastavnice biologije u osnovnoj školi „ Stojan Novaković“ u Blacu,stvorili su bajkoviti zeleni  vrt kroz koji  je idealno uklopljen i cvetni aranžman raznih boja.

  Za ovakav jedan vrt, pre svega potrebna je ljubav prema biljkama i cveću a preovladala je i svest o očuvanju prirode pa je nastavnica biologije u blačkoj osnovnoj školi, Olivera Timotijević, tu ljubav prenela i nesebično prenosi i na svoje učenike.

  U rad na uređenju dvorišta, Olivera ima veliku podršku supruga i dece, i svi sa puno ljubavi uživaju u ovoj bajkovitoj idili, možemo slobodno reći idealno uređenog dvorišta koje je  s razlogom ne retko fotografišu i brojni prolaznici kroz Blace.

  Dvorište u kojem preovladava zimzeleno rastinje, lep je zeleni talas tokom cele godine. Bajkovito, nema šta.

   

   

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469406